Kuidas anda portselanist sära

Kuidas anda portselanist sära

Kui teie kodus või kontoris on portselanist plaat, siis teate, kui oluline on seda puhta ja heledana hoida. Portselan on oma vastupidavuse ja ilu tõttu laialdaselt kasutatav kate, kuid aja ja pideva kasutamise korral on loomulik, et see kaotab osa oma algsest läikest.

Miks kaotab portselan oma sära?

Portselan võib kaotada heleduse mitmesugustel põhjustel, näiteks mustuse kogunemine, ebapiisavate puhastusvahendite kasutamine, pinna kriimustused ja isegi regulaarse hoolduse puudumine. Õnneks on mõned tehnikad, mis aitavad teie portselanist heledust tagastada.

samm -sammult, et anda portselanist sära

  • Sügav puhastamine: Enne portselani hõõgumise alustamist on kogu mustuse ja jäätmete eemaldamiseks oluline teha sügav puhastus. Põranda puhastamiseks kasutage neutraalset pesuvahendit ja pehme harjase luudu.
  • plekkide eemaldamine: Kui on portselanist plekid, kasutage konkreetset eemaldajat plekitüübi jaoks, mille soovite eemaldada. Järgige tootejuhiseid ja rakendage hoolikalt.
  • poleerimine: Pärast sügavat puhastamist ja plekkide eemaldamist on aeg portselan lihvida. Toodete poleerimiseks on mitu võimalust, näiteks vahad ja portselani -spetsiifilised poleerijad. Järgige valitud toote juhiseid ja tehke rakendus ühtlaselt.
  • Lõpetamine: Pärast poleerimist on oluline lõpule viia portselani hõõgumise protsess. Kasutage üleliigse toote eemaldamiseks puhta, kuiva riide ja jätke põrand ereda ilmega ja ilma plekkideta.
  • hooldus portselani heleduse säilitamise eest

    Lisaks samm -sammult järgmisele portselanile läikele on oluline võtta vastu teatav hooldus, et hoida põrandat alati ilus ja hele. Vältige portselanile raske mööbli lohistamist, kasutage riski vältimiseks vaipasid või siltsid mööblijaladel ja tehke regulaarselt puhastamine sobivate portselanist toodetega.

    Nende näpunäidete abil saate oma portselani tiheda hoida ja uuesti vaadata. Ärge unustage järgida kasutatud toodete juhiseid ja kui teil on küsimusi, pöörduge spetsialiseeritud professionaali poole.

    Viited:

  • https://www.example.com
  • https://www.example.com
  • https://www.example.com