Kuidas kingi riietuda

Kuidas kingafaili maha võtta

Kui kannatate kingades naisprobleemi all, siis pidage meeles, et te pole üksi. Emase põhjuseks on higi ja bakterite kogunemine jalgadele, mis lõpevad kingades. Kuid ärge muretsege, selle ebameeldiva lõhna kõrvaldamiseks on mitu viisi. Selles artiklis õpetame teile tõhusaid näpunäiteid kingaemase lihtsal ja praktilisel viisil.

1. Pese jalgu õigesti

Naise üks peamisi põhjuseid on hügieeni puudumine jalgades. Seetõttu on oluline neid iga päev seebi ja veega pesta, pöörates sõrmede vahel erilist tähelepanu. Kuivatage jalad pärast pesemist hästi, kuna niiskus on keskkond, mis soodustab bakterite vohamist.

2. Kandke puuvillaseid sokke

Puuvilla sokid sobivad ideaalselt jalgade higi imamiseks, vältides seega kingades olevat haisu. Vältige sünteetiliste sokkide kandmist, kuna need ei võimalda jalgade piisavat ventilatsiooni.

3. Vahetage jalanõusid regulaarselt

Oluline on vahetada kingad kasutamiseks, võimaldades neil enne uuesti kasutamist täielikult kuivada. See aitab vältida bakterite ja haisu levikut.

4. Kasutage antiseptilisi talle

Turul on mitmeid antiseptilisi talkid, mis aitavad higistamist kontrollida ja kingades lõhna kõrvaldada. Enne nende kandmist kandke kingadele lihtsalt talk.

5. Kasutage jalgadele deodorante

Jalade deodorandid on suured liitlased võitluses naise vastu. Need aitavad kontrollida higistamist ja kõrvaldada haisu. Kandke enne kingade selga panemist deodoranti jalgadele.

6. Las kingad on õhulised

Pärast kasutamist jätke kingad ventileeritavasse kohta nii, et need on täielikult kuivanud. Vältige nende hoidmist suletud ja niisketes kohtades, kuna see soosib bakterite levikut.

7. Kasutage looduslikke tooteid

Mõned looduslikud tooted võivad aidata ka kingaemast kõrvaldada. Näiteks söögisooda on suurepärane looduslik deodorant. Piserdage lihtsalt kingade sisse ja laske sellel enne uuesti kandmist paar tundi tegutseda.

8. Pese oma kingad

Kui hais püsib, peske kingad kerge seebi ja veega. Laske neil enne nende uuesti kasutamist täielikult kuivada.

Neid näpunäiteid järgides saate emase kingadest kõrvaldada ja hoida jalad ebameeldivate lõhnadeta. Pidage alati meeles, et säilitate head hügieeni ja ole oma kingadest ettevaatlik.

Scroll to Top