Kuidas võtta SUS -kaart

Kuidas võtta SUS -kaarti

SUS -kaart (Unified Health System) on oluline dokument Brasiilia valitsuse pakutavatele tervishoiuteenustele juurdepääsu saamiseks. Sellega on võimalik kohtumisi teha, eksameid teha ja tasuta ravimitele juurdepääsu saada. Selles artiklis näitame teile samm -sammult, kuidas SUS -kaarti võtta.

1. samm: koguge vajalikud dokumendid

Enne SUS -kaardi päringu protsessi alustamist on oluline koguda vajalikud dokumendid. Nad on:

  • Foto ID (RG, CNH, Pass, jne);
  • CPF;
  • Uuendatud elukoha tõend;
  • Vaktsineerimiskaart (kui teil on).

Oluline on meeles pidada, et algdokumentide esitamine on kohustuslik.

2. samm: leidke lähim terviseüksus

Pärast dokumentide kogumist peate leidma oma elukohta lähima terviseüksuse. SUS -kaart on välja antud põhilistes terviseüksustes, tuntud ka kui tervisepostid.

Lähima terviseüksuse leidmiseks võite kasutada tervishoiuministeeriumi veebisaiti või pöörduda oma valla terviseosakonna poole.

3. samm: osalege terviseüksuses

Käesolevate dokumentide ja lokaliseeritud terviseüksusega on aeg saidil isiklikult käia. Saabumisel otsige SUS -kaardi registreerimise eest vastutavat sektorit.

Seal on suunatud vajalikele protseduuridele ja saate vormi täitmiseks. Täitke kogu taotletud teave selgelt ja loetavalt.

4. samm: oodake SUS -kaardi väljaandmist

Pärast vormi täitmist toimetage see vastutustundlikule saatjale. Seejärel oodake SUS -kaardi väljaandmist. Tähtaeg võib sõltuvalt terviseüksuse nõudlusest erineda, kuid see on tavaliselt kiire.

Ootamise ajal kasutage võimalust vastata kõigile SUS -i toimimise ja terviseüksuses pakutavate teenuste kohta.

5. samm: eemaldage SUS -kaart

Kui SUS -kaart on valmis, kutsutakse teid selle eemaldamiseks terviseüksusest. Võtke oma identiteedi tõestamiseks uuesti originaaldokumendid.

Pärast SUS -kaardi saamist veenduge, et kogu teave oleks õige. Mis tahes vea korral teavitage saatjat kohe paranduse tegemiseks.

Nüüd, kui teate, kuidas SUS -kaarti võtta, ärge raisake aega ja tagage teie juurdepääs valitsuse pakutavatele tervishoiuteenustele. Pidage meeles, et arstiabi otsimisel võtke SUS -kaart alati kaasa.

Loodame, et see artikkel on olnud kasulik. Kui teil on SUS -kaardi kohta rohkem küsimusi, pöörduge tervishoiuministeeriumi ametliku veebisaidi poole või pöörduge oma valla terviseosakonna poole.

Scroll to Top