Kuidas teha koerte mänguasju

Kuidas teha koerte mänguasju

Koera omamine kodus on suurepärane kogemus. Nad on lojaalsed ja energiaga täidetud kaaslased, alati valmis mängima. Suurepärane viis nende meelelahutuse hoidmiseks on omatehtud mänguasjade loomine. Lisaks sellele, et olete oma lemmiklooma jaoks lõbus, säästate ka raha. Selles artiklis näitame koerte mänguasjade loomiseks loomingulisi ideid.

köie mänguasi

Lihtne ja hõlpsasti valmistatav on punutud köis. Teil on vaja mõnda tugevat kanga riba, näiteks vanad t -särgid või puuvillased keelpillid. Lõika ribad umbes 30 sentimeetri tükkideks ja siduge otsad omavahel. Seejärel tehke ribadega punutis ja siduge otsad uuesti. Valmis! Teie koeral on täiuslik mänguasi, mida tõmmata ja hammustada.

tennisepall suupistetega

Veel üks lõbus idee on luua suupistetennisepall. Võtke kasutatud tennisepall ja tehke pinnale väike lõik. Seejärel pange palli sisse suupisted. Teie koer armastab mängida ja proovida suupisteid sisse saada. Jälgige kindlasti mängu, et see ei saaks palli neelamist.

lemmikloomapudel koos ratsiooniga

Lihtne ja odav variant on muuta lemmikloomapudel interaktiivseks mänguasjaks. Võtke tühi ja puhas pudel, pange selle sisse sööt ja sulgege kaane hästi. Tehke pudelis mõned augud, nii et ratsioon tuleks aeglaselt välja, kui koer sellega mängib. See julgustab teie lemmiklooma söömise ajal liikuma ja lõbutsema.

riidest mänguasi

Kui teil on põhilisi õmblusoskusi, saate oma koerale riidest mänguasja luua. Kasutage tugevaid kangaklappe ja täitke puuvilla või vahuga. Õmble servad ja tehke erinevaid kujundeid, näiteks luid või lemmikloomad. Teie koer armastab seda pehme mänguasja mängida ja hammustada.

Järeldus

Koeramänguasjade valmistamine on lõbus ja ökonoomne tegevus. Lisaks lemmikloomale lõbusate hetkede pakkumisele julgustate ka oma loomingulist külge. Proovige neid ideid ja vaadake, kuidas teie koer armastab teie tehtud uusi mänguasju.

– näpunäited koerte mänguasjade valmistamiseks
– koerte omatehtud mänguasjad
<ülevaated> – koertele mänguasju juba teinud inimeste iseloomustused
– samm -sammult, kuidas iga mänguasja teha
– koera pilt, mis mängib koduse mänguasjaga
– sageli küsitakse koerte mänguasju
– kauplused, mis müüvad materjale koerte mänguasjade valmistamiseks
– teave koeramänguasjade olulisuse kohta
– koeramänguasjad küsimused ja vastused
– koerte mänguasjadega seotud uudised
– erinevat tüüpi koerte mänguasjade pildid

Scroll to Top