Kuidas pääseda

Kuidas siseneda BOPE: viis eliidi liikmeks saamise viis

Kui olete huvitatud BOPE -ga liitumisest (eriväljakute erioperatsioonide pataljon), mis on üks sõjaväepolitsei eliidiüksustest, pidage meeles, et valikuprotsess on range ja nõuab pühendumist, füüsilist ja vaimset ettevalmistust. Selles artiklis uurime samme, mis on vajalikud BOPE liikmeks saamiseks ja selles asutuses väärtustatavate omadusteks.

1. Füüsiline ja vaimne ettevalmistus

Enne BOPE valimisprotsessi alustamist on oluline olla heas füüsilises ja vaimses vormis. Treening on intensiivne ja nõuab jõudu, jõudu ja paindlikkust. Lisaks on vaja omada distsipliini, sihikindlust ja võimet töötada surve all.

2. Tehnilised teadmised

BOPE on kõrge riskiga taktikalisele toimingutele spetsialiseerunud üksus. Seetõttu on oluline omada tehnilisi teadmisi avaliku turvalisuse, relvastuse, lahingutaktika ja esmaabi valdkonnas. Otsige kursusi ja koolitust, mis võivad nendes aspektides teadmisi lisada.

3. Akadeemiline moodustamine

Ehkki see ei ole kohustuslik nõue, võib avaliku turvalisuse valdkonnas akadeemiline taust olla BOPE valimisel erinev. Kõrgemad õiguste, halduse, psühholoogia või sellega seotud valdkonnad võivad aidata kaasa nende ametialasele arengule.

4. Registreerimine ja valik

BOPE -ga liitumiseks on vaja läbida range valikuprotsess. Registreerimine toimub tavaliselt avaliku pakkumise kaudu, mis hõlmab kirjalikke teste, füüsilisi teste, psühholoogilist hindamist ja sotsiaalset uurimist. Oluline on olla valmis kõigiks sammudeks ja järgida asutuse pakutavaid juhiseid.

  • Kirjalikud testid: tõendid võivad hõlmata üldisi, konkreetseid teadmisi ja kirjutamist. Uurige eelnevalt ja vaadake läbi asjakohane sisu.
  • Füüsilised testid: füüsilised testid hindavad kandidaatide vastupidavust, tugevust ja paindlikkust. Valmistuge koos konkreetse treeninguga ja säilitage füüsilise koormuse rutiin.
  • Psühholoogiline hindamine: psühholoogilise hindamise eesmärk on tuvastada kandidaatide isiksuseomadused ja emotsionaalsed oskused. Ole aus ja valmis vastama küsimustikke ja osaleda intervjuudes.
  • Sotsiaalne uurimine: sotsiaalse uurimise ajal kontrollitakse karistusregistreid, kandidaatide isiklikku ja ametiaega. Hoidke ebaseaduslikku käitumist ja olge valmis taotletud dokumentide esitamiseks.

  • bope selektiivse protsessi sammud
    kirjeldus


    Kirjutatud testid Üldine, konkreetne teadmiste hindamine ja kirjutamine

    füüsilised testid Resistentsuse, tugevuse ja paindlikkuse hindamine

    psühholoogiline hindamine Isiksuse iseloomu analüüs ja emotsionaalsed oskused

    sotsiaalne uurimine kriminaalne taustakontroll ja isiklik/professionaalne ajalugu


    Ametlikule veebisaidile pääsemiseks ja valikuprotsessi ja vajalike nõuete kohta lisateabe saamiseks.