Kuidas tuleks jumala sulane riietuda

Kuidas peaks Jumala sulane riietuma – salm

Kui tegemist on riietumisega nagu Jumala sulane, on oluline meeles pidada, et välimus peegeldab seda, mis on meie südames. Piibel annab meile juhiseid selle kohta, kuidas me peaksime riietuma ja käituma Jumala tütardena. Uurime mõnda salmi, mis aitavad meil mõista, kuidas jumala sulane peab riietuma.

1. 1 Timothy 2: 9-10

“Samamoodi soovin, et naised näeksid tagasihoidlikult, korralikkust ja kaalutlusõigust, mitte kaunistama punutiste ja kullaga ega pärlitega või kallite riietega, vaid heade töödega, näiteks naised, kes tunnistavad Jumalat kummardamist. “

See salm õpetab meile, et Jumala sulane peab riietuma tagasihoidlikult, vältides ekstravagantseid või peeneid riideid. Selle asemel peame keskenduma oma headele teostele ja Jumalale jumalakartmiseks siirusega.

2. 1 Peeter 3: 3-4

“Nende ornament ei tohiks olla välimine ornament, näiteks juukselõiked ja kuldsed ehted või peened riided. Vastupidi, olge südame siseinimene, lahke ja vaikse vaimu hävimatu iluga, mis on väga väärtuslik Jumala ees. “

See salm tuletab meile meelde, et Jumala teenija tõeline ilu on tema südames ning lahkes ja vaikses vaimus. Peame muretsema rohkem oma iseloomu kui välimuse pärast.

3. Koloslastele 3:12

“Seetõttu vaatavad nad püha ja armastatud Jumalast valitud sügavat kaastunnet, headust, alandlikkust, vaesust ja kannatlikkust.”

See salm tuletab meile meelde, et Jumala teenijatena peame riietuma selliste omadustega nagu kaastunne, headus, alandlikkus, vaevus ja kannatlikkus. Need omadused on olulisemad kui mis tahes rõivad, mida saame kanda.

Järeldus

Kui tegemist on riietumisega nagu Jumala sulane, õpetab Piibel meid tagasihoidlikkust, lihtsust ja sisemist ilu tähtsustama. Peame riietuma nii, et austaksite Jumalat ja kajastaksite oma pühendumust Temale. Pidage meeles, et tõeline ilu on Jumala teenija südames ja tegudes.

Scroll to Top