Kuidas avastada printeri IP

Kuidas välja selgitada printer ip

Kui teil on probleeme printeriga ühenduse loomisega või peate selle võrku konfigureerima, on oluline teada printeri IP -aadressi. IP -aadress on iga võrguga ühendatud seadmele määratud number, mis võimaldab neil omavahel suhelda.

Miks on oluline teada printeri IP -d?

Printeri IP -aadressi teadmine on mitmesuguste ülesannete jaoks ülioluline, näiteks:

  • Konfigureerige printer võrgus
  • Ühendage printer arvutiga
  • Diagnoosige ühendusprobleeme
  • Tehke hooldus ja värskendused
  • Kuidas avastada printeri IP

    Printeri IP -aadressi avastamiseks on mitu võimalust. Siin on mõned võimalused:

    1. Kontrollige printeri käsiraamatut

    Printeri käsiraamat sisaldab tavaliselt teavet IP -aadressi leidmise kohta. Otsige jaotisi nagu “võrgu konfiguratsioon” või “täpsemad sätted”.

    2. Juurdepääs printeri sätetele

    Paljudes printerite mudelites pääseb seadetele juurde otse juhtpaneelil. Otsige valikuid nagu “Võrguseaded” või “Võrguteave”. IP -aadress tuleks seal loetleda.

    3. Kasutage käsku “Ping”

    Kui kasutate Windowsi arvutit, saate printeri IP -aadressi väljaselgitamiseks kasutada käsku “Ping”. Avage käsuviip ja tippige “ping name_da_impressant”. IP -aadress kuvatakse käsureaktsioonis.

    4. Kontrollige ruuterit

    Kui teie printer on ühendatud ruuteriga, saate vaadata ruuteri sätteid, et leida printerile omistatud IP -aadress. Juurdepääs ruuteri sätetele, sisestades ruuteri IP -aadressi brauseri aadressiribale. Otsige jaotist nimega “Ühendatud seadmed” või “kliendiloend”. Printeri IP -aadress tuleks seal loetleda.

    Järeldus

    Printeri IP -aadressi välja selgitamine on oluline selle õigesti konfigureerimiseks võrgus ja lahendada ühendusprobleeme. Kasutage ülalnimetatud suvandeid, et leida oma printeri IP -aadress ja kasutada oma seadmest maksimaalselt.

    Scroll to Top