Kuidas riideid lõhnada

Kuidas lõhnavate riideid jätta

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta oma riided meeldivaks lõhnaks pikemaks? Selles ajaveebis jagame näpunäiteid, et veenduda, et teie riided alati lõhnavad.

1. Valige õige pesuvahend

Üks esimesi samme, mis tagavad, et teie riided lõhnavad, on valida õige pesuvahend. Otsige tooteid, millel on meeldiv parfüüm ja mis sobivad pesta kanga tüübi jaoks.

2. Kasutage rõivaste pehmendajat

Riidepehmendaja on võimas liitlane, kui tegemist on riideid lõhnaks. Lisaks kangakiudude pehmendamisele jätab see ka meeldiva parfüümi, mis kestab pikka aega. Lisage pesumasina loputamise tsükli ajal pehmendaja või kasutage seda käsitsipesu viimases etapis.

3. Riputage riided päikese käes

Pärast riiete pesemist riputage need päikese käes kuivama. Päikesevalgus aitab soovimatuid lõhnu kõrvaldada ja jätab tükkidesse värske lõhna. Lisaks on päike ka suurepärane desinfitseerimisvahend, kõrvaldades bakterid ja seened, mis võib põhjustada halba lõhna.

4. Kasutage lõhnavaid kotikeid

Lihtne viis riiete lõhnastamiseks on lõhnavate kotikeste kasutamine. Pange need sahtlitele, kappidele või isegi pesumasina sisse. Kotikesed vabastavad meeldiva aroomi, mis immutab nende riided.

5. Hoidke õigesti

Tagamaks, et teie riided jäävad mõne aja pärast lõhna, on oluline neid õigesti ladustada. Vältige neid niisketesse või suletud kohtadesse, kuna see võib põhjustada halba lõhna. Valige õhulised kapid ja kasutage tolmu kogunemise vältimiseks kaitsekatteid.

Järeldus

Neid lihtsaid näpunäiteid saate nautida alati riideid. Ärge unustage valida õige pesuvahend ja pehmendaja, riputada riided päikese käes, kandke lõhnaga kotikesi ja hoidke korralikult. Selle hooldamisega lõhnavad teie riided palju kauem meeldivaks.

Scroll to Top