Kuidas troppi panna

Kuidas panna Sling

Kui mõtlete oma lapse kandmiseks tropi kasutada, jõudisite õigesse kohta! Selles ajaveebis õpetame teile samm -sammult, kuidas troppi ohutult ja mugavalt teile ja teie beebile panna.

1. samm: valige õige Sling

Turul on saadaval erinevat tüüpi troppe, näiteks mähised, rõngalised tropid ja Meh Dais. Oluline on valida tropp, mis sobib kõige paremini teie vajadustele ja eelistustele. Veenduge, et tropp oleks lapse jaoks tugevast ja ohutust materjalist.

2. samm: reguleerige Sling

Enne tropi panemist reguleerige seda vastavalt oma keha suurusele. Veenduge, et käepidemed oleksid hästi kohandatud ja kangas oleks lapse raskuse toetamiseks piisavalt venitatud.

3. samm: positsiooni laps

Korrigeeritud tropiga asetage laps ohutult ja mugavalt. Veenduge, et lapse pea toetatakse ja kangas katab selle selja ja tuharad. Beebi peaks olema ergonoomilises asendis, jalad on “M” kujul ja nähtav nägu ning takistusteta.

4. samm: vajadusel kohandage uuesti

Pärast lapse positsioneerimist veenduge, et tropp oleks hästi kohandatud ja kui lapsel on mugav. Tehke vajalikud muudatused, et tagada lapse ohutu ja tunneksite seda mugavalt.

5. samm: praktika

tropi paigutamine võib alguses nõuda väikest harjutamist. Ärge heidutage, kui te ei saa seda kõigepealt õigesti. Jätkake harjutamist ja kohandamist, kuni leiate teie ja teie lapse jaoks ideaalse positsiooni ja kohandamise.

Nende näpunäidetega olete valmis tropi panema ja nautima oma lapse praktilisel ja mugaval viisil kanda. Pidage alati meeles, et järgige tootja juhiseid ja pöörduge küsimuste või murega professionaaliga.

Scroll to Top