Kuidas alla laadida Spotify muusikat Pendrive’i jaoks

Kuidas alla laadida muusikat Spotify for the Pendrive

Kui olete muusikasõber ja soovite kuulata oma lemmikmängude loendeid, võib olla huvitav Spotify laulud oma mälupulga alla laadida. Nii saate oma muusikat mängida isegi siis, kui see on võrguühenduseta, sõltuvalt Interneti -ühendusest.

samm -sammult Spotify laulud USB -pulga allalaadimiseks:

  • 1. samm: Avage oma seadmes Spotify rakendus.
  • 2. samm: liikuge alla laadida muusika või esitusloendi juurde.
  • 3. samm: parem -klõpsake muusikat või esitusloendit ja valige suvand “Kopeeri Spotify link”.
  • 4. samm: Avage Interneti -brauser ja külastage spotifytomp3.com .
  • .

  • 5. samm: kleepige Spotify link väljale ja klõpsake nuppu “Teisenda”.
  • 6. samm: oodake muusika teisendamise ja allalaadimisprotsessi.
  • 7. samm: ühendage oma pendrive arvutiga.
  • 8. samm: Avage oma USB -pulga pasta.
  • 9. samm: Kopeerige Spotifyst allalaaditud muusika välkmälu.
  • 10. samm: Eject Pendrive arvutiga ohutult.
  • Nüüd on teil Spotify salvestatud laulud oma USB -pulgale ja saate neid viia kõikjal, kuhu soovite. Ärge unustage austada autoriõigust ja kasutada muusikat ainult isiklikuks kasutamiseks.

    täiendavad näpunäited:

    Lisaks Spotify muusika allalaadimisele Pendrive’i jaoks saate võrguühenduseta loomiseks kasutada ka muid platvorme ja meetodeid. Mõned populaarsed võimalused hõlmavad:

    • YouTube Music: võimaldab teil alla laadida muusikat, et kuulata võrguühenduseta seni, kuni olete teenuse abonent.
    • Deezer: pakub võimalust alla laadida muusikat, et kuulata oma premium -versioonis võrguühenduseta.
    • Apple Music: võimaldab teil muusikat alla laadida, et kuulata võrguühenduseta, kui olete teenuse abonent.

    Proovige neid võimalusi ja leidke parim viis, kuidas oma lemmikmuusikat alati käepärast, isegi kui olete ilma Internetita.

    Spotify huvitav funktsioon on “Filmida Snippet”, mis toob esile asjakohase teabe teie kuulatava muusika või artisti kohta. See teave võib sisaldada uudishimu, muusika laulusõnu, elulugusid ja palju muud.

    SiteLinks on täiendavad lingid, mis ilmuvad Spotify otsingutulemustes. Nad saavad suunata rakenduse konkreetsetele lehtedele, näiteks esitusloendid, albumid või seotud artistid.

    <Ülevaated>

    “Ülevaated” on kasutajate arvustused ja arvamused laulude, albumite või artistide kohta. Nad saavad aidata avastada uusi laule või otsustada, kas tasub kuulata teatud sisu.


    “Tanded” on funktsioon, mis tõstab esile konkreetsed väljavõtted laulust, mis võimaldab teil neid eraldi kuulata. See võib olla kasulik laulu konkreetse osa õppimiseks või näiteks soolo harjutamiseks.

    “Image” on pilt, mis on seotud muusika, albumi või artistiga. See pilt võib olla albumi kaane, kunstniku foto või mis tahes muu seotud pilt.

    “Inimesed küsivad ka” on sageli seotud küsimused, mis on seotud muusika, albumi või artisti teemaga. Need küsimused võivad olla kasulikud lisateabe saamiseks teie kuulatava sisu kohta.

    “Kohalik pakk” on funktsioon, mis kuvab teavet kohalike kontsertide ja sündmuste kohta, mis on seotud teie kuulatava kunstnikuga. See võib olla kasulik teie lähedal olevate etenduste avastamiseks.

    “Teadmiste paneel” on infopaneel, mis ilmub Spotify otsingutulemustes. See pakub üksikasjalikku teavet kunstniku kohta, sealhulgas elulugu, diskograafia, auhinnad ja palju muud.

    “KKK” on Spotify ja selle toimimise kohta sageli küsimusi. Need küsimused võivad aidata selgitada ühise kasutaja kahtlusi.

    Uudised on muusikamaailmaga seotud uudised ja värskendused. See uudis võib sisaldada albumi väljaandeid, uusi singleid, auhindu ja palju muud.

    Image Pack on piltide komplekt, mis on seotud kunstnikuga, keda kuulate. Need pildid võivad olla fotod, fotosessioonid, ajakirjakatted ja palju muud.

    “Video” on video, mis on seotud muusika, albumi või artistiga. See video võib olla ametlik muusikavideo, reaalajas esitlus või mõni muu seotud visuaalne sisu.

    “Esiletõstetud video” on silmapaistev video, mis on seotud kunstnikuga, keda kuulate. See video võib olla ametlik muusikavideo, intervjuu või mõni muu asjakohane visuaalne sisu.

    “Videokarussell” on video karussell, mis on seotud kunstnikuga, keda kuulate. Need videod võivad sisaldada muusikavideoid, live -esinemisi, intervjuusid ja palju muud.

    Parimad lood on hiljutised uudised ja värskendused kunstniku kohta, keda kuulate. See uudis võib sisaldada albumi väljaandeid, uusi singleid, auhindu ja palju muud.

    “Retseptid” on Spotify kasutajate loodud teemalised esitusloendid. Need esitusloendid võivad sisaldada konkreetse teemaga seotud laule, näiteks parteid, reis, romantika ja palju muud.

    Töökohad on muusikatööstusega seotud töökohad. Need vabad töökohad võivad sisaldada võimalusi plaadifirmades, produtsentides, kontserdisaalides ja palju muud.

    Twitter on jaotis, kus kuvatakse teie kuulatava kunstnikuga seotud säutsud. Need säutsud võivad olla fännid, muusikakriitikud, muud artistid ja palju muud.

    “Twitteri karussell” on teie kuulatava kunstnikuga seotud säutsude karussell. Need säutsud võivad sisaldada arvamusi, uudiseid, fotosid ja palju muud.

    Leidke tulemusi teemal “on funktsioon, mis võimaldab teil leida otsingutulemusi teistel platvormidel, näiteks YouTube, Apple Music, Deezer ja palju muud.

    Vaadake tulemusi, mis on funktsioon, mis kuvab uurimistulemused teie kuulatava kunstniku kohta. Need tulemused võivad hõlmata elulugusid, diskograafiaid, auhindu ja palju muud.

    “Seotud otsingud” on uuring, mis on seotud kunstnikuga, keda kuulate. Need uuringud võivad olla kasulikud teiste artistide või sarnaste laulude avastamiseks.

    “ADS TOP” on reklaamid, mis ilmuvad Spotify otsingutulemuste tipus. Need reklaamid võivad pärineda kunstnikelt, albumitest, showdest või muust seotud sisuga.

    ADS BONTS on reklaamid, mis ilmuvad Spotify otsingutulemuste allosas. Need reklaamid võivad pärineda kunstnikelt, albumitest, showdest või muust seotud sisuga.

    “Karussell” on uurimistulemuste karussell, mis on seotud kunstnikuga, keda kuulate. Need tulemused võivad sisaldada laule, albumeid, esitusloendeid, seotud artiste ja palju muud.

    “Sündmused” on sündmused ja saated, mis on seotud kunstnikuga, keda kuulate. Need sündmused võivad sisaldada kuupäevi, kohalikke, pileteid ja palju muud.

    Hotels Pack on funktsioon, mis kuvab teavet hotellide kohta kunstniku näituse saidi lähedal, mida te kuulate. See võib olla kasulik show vaatamiseks majutuse leidmiseks.

    Lend on funktsioon, mis kuvab teavet lendude kohta, mida kuulate. See võib olla kasulik reisi vaatamiseks teises linnas või riigis.

    Töökohad on muusikatööstusega seotud töökohad. Need vabad töökohad võivad sisaldada võimalusi plaadifirmades, produtsentides, kontserdisaalides ja palju muud.

    Address Pack on funktsioon, mis kuvab teavet kunstniku aadressi kohta, mida te kuulate. See võib olla kasulik näituse toimumiskoha leidmiseks või näiteks sildi peakorteri kohta teabe saamiseks.

    “Seotud tooted” on tooted, mis on seotud kunstnikuga, keda kuulate. Need tooted võivad hõlmata t -särke, CD -sid, vinüüle, plakatit ja palju muud.

    “Populaarsed tooted” on populaarsed tooted, mis on seotud kunstnikuga, keda kuulate. Need tooted võivad hõlmata t -särke, CD -sid, vinüüle, plakatit ja palju muud.

    “Shoppingreklaamid” on reklaamid, mis on seotud kunstnikuga, keda te kuulate. Need reklaamid võivad olla t -särgid, CD -d, vinüülid, plakatid ja palju muud.

    Loodan, et see juhend oli teile kasulik õppida, kuidas Spotify’ist Pendrive’i jaoks muusikat alla laadida. Nüüd saate oma lemmiklaule nautida ükskõik kus, isegi ilma Internetita. Lõbutsege!

    Scroll to Top