Kuidas aktiveerida vannis kaalulanguse hormoon

Kuidas aktiveerida vannis kaalulanguse hormoon

Kas teadsite, et vanni ajal on võimalik kaalulanguse hormoon aktiveerida? Täpselt nii! Lisaks keha lõõgastumisele ja puhastamisele võib vann olla suurepärane võimalus kaalulanguse stimuleerimiseks. Selles artiklis näitame teile näpunäiteid, kuidas seda teha.

kaalukaotuse hormoon

Kaalulanguse hormooni, mida tuntakse ka kui adiponektiin, toodetakse rasvkoe ja sellel on põhimõtteline roll ainevahetuses ja rasvapõletamisel. Mida rohkem adiponektiini keha tekitab, seda lihtsam on kaalust alla võtta.

Selle hormooni tootmise stimuleerimiseks on mõned viisid ja üks neist on läbi vanni. Vaadake allpool mõnda näpunäidet:

1. Külm vesi

Külma veega suplemine võib olla suurepärane liitlane kaalulanguse hormooni aktiveerimisel. Selle põhjuseks on asjaolu, et külm stimuleerib ainevahetust, põhjustades keha soojendamiseks rohkem energiat. Lisaks võib külm vesi aidata parandada vereringet ja nahka toonida.

2. Vee reaktiivlennuki massaaž

Veel üks viis kaalulanguse hormooni aktiveerimiseks vanni ajal on veejoa massaaži kaudu. Kasutage dušši tugevama survega ja tehke kõhupiirkonnas ümmargused liikumised. See aitab stimuleerida ringlust ja lokaliseeritud rasvapõletust.

3. Keha koorimine

Keha koorimine on tehnika, mis eemaldab surnud rakud nahast, muutes selle pehmemaks ja tervislikumaks. Lisaks võib koorimine aidata aktiveerida ka kaalulanguse hormooni. Kasutage suplemise ajal kehakoorijat ja tehke ümmargusi liikumisi kogu kehas.

Järeldus

vann võib olla palju enamat kui lihtsalt hügieeni hetk. Mõne lihtsa tehnika korral on võimalik aktiveerida kaalukaotuse hormoon ja suurendada kaalukaotust. Proovige külma veega suplemist, veejoa massaažide tegemist ja keha koorijate kasutamist. Enne oma rutiini muutmise alustamist pidage meeles alati tervishoiutöötajaga.

Loodame, et need näpunäited on olnud kasulikud. Jagage seda artiklit oma sõprade ja perega ning aidake neil aktiveerida vannis kaalulangetushormooni.

Scroll to Top