Kuidas taltsutada kolibrdeid

Kuidas taltsutada kolibird

kolilinnud on põnevad ja võluvad linnud, kes on tuntud oma ilu ja paindlikkuse poolest. Paljudel inimestel on soov neid väikeseid olendeid taltsutada, et nad saaksid neid tähelepanelikult hinnata. Selles artiklis uurime mõnda näpunäidet ja tehnika

Teades kolibri

Enne kui alustate kolibri sakraadi alustamist, on oluline mõista selle liigi käitumist ja omadusi pisut. Kolilinnud on rändlinnud, mis toituvad peamiselt lillenektarist. Neil on kiire metabolism ja nad peksavad oma tiivad suurel kiirusel, võimaldades neil tagasi lennata ja küljed.

samm -sammult taltsutada kolibri

1. samm: looge soodne keskkond – kolibrdeid köidavad värvikad lilled ja nektar. Seetõttu looge nende lindude jaoks atraktiivsete lilledega aed. Pange oma aeda ka nektari söötja, et meelitada kolibrdeid.

2. samm: Saage enesekindlust – kolibri taltsutamiseks on oluline saada linnu usaldus. Alustage nektari sööturi lähedale ja seisake paigal, võimaldades kolibil oma kohalolekuga harjuda.

3. samm: toit käes – pärast seda, kui kolibri harjub teie kohalolekuga, proovige pakkuda nektarit otse käes. Ole kannatlik, kuna kolibri tunne, et tunnete end käega, võib end piisavalt mugavalt tunda.

4. samm: suhtlege hoolikalt – kui kolibrbird teie käel toitub, saate sellega hoolikalt suhelda. Vältige äkilisi liigutusi ja rääkige pehmelt, et mitte lind hirmutada.

  • Ole kannatlik – kolibri rikutamine nõuab kannatlikkust ja pühendumist. Pidage meeles, et iga lind on ainulaadne ja võib teie kohalolekuga harjumiseks võtta rohkem aega.
  • Austage Beija-Flori ruumi-see on oluline austada Peija-Flori ruumi ja mitte proovida interaktsiooni sundida. Laske linnul valmis olla.
  • Premeerige kolibri, kui kolibird toidab teie käest, premeerige seda komplimentide ja kiindumusega. See aitab tugevdada sidet teie vahel.
  • lõplikud kaalutlused

    Kolibri rikutamine võib olla rahuldust pakkuv kogemus, kuid on oluline meeles pidada, et need linnud on metsloomad ja neid tuleks ravida austusega ja hoolt. Ärge kunagi proovige oma looduses kolibri jäädvustada, kuna see võib linnule kahjulik olla. Järgides selles artiklis nimetatud näpunäiteid ja saate nautida nende kaunite lindude seltskonda omaenda aias.

    Viited:

  • ummingbirdsi audubon-how lend?