Kuidas kaart SUS -ist välja saada

Kuidas võtta SUS -kaarti

Kui peate SUS -kaardi võtma, siis teadke, et see on lihtne ja kiire protsess. SUS -kaart on dokument, mis võimaldab juurdepääsu tervishoiuteenustele, mida pakub Brasiilia ühtne tervishoiusüsteem. Selles artiklis näitame teile samm -sammult SUS -kaardi võtmist.

1. samm: koguge vajalikud dokumendid

Enne SUS -kaardi protsessi alustamist on oluline koguda vajalikud dokumendid. Vajate järgmisi dokumente:

  • Foto ID (RG, CNH, PASSPORT jne)
  • Uuendatud elukoha tõend
  • CPF (individuaalne registreerimine)

Oluline on meeles pidada, et need dokumendid peavad olema originaalsed ja heas seisukorras.

2. samm: leidke lähim tervisepost

Pärast vajalike dokumentide kogumist on järgmine samm oma elukoha lähima terviseposti leidmine. SUS -kaart antakse välja tervisepostides, tuntud ka kui põhilised terviseüksused (UBS).

Lähima tervisepostituse leidmiseks võite kasutada tervishoiuministeeriumi veebisaiti või pöörduda oma valla terviseosakonna poole.

3. samm: osalege Health Post

Käesolevate dokumentide ja lokaliseeritud tervisepostiga on aeg saidil isiklikult käia. Tervisepostile jõudes otsige SUS -i registreerimise eest vastutavat sektorit.

Seal on suunatud protseduuridele, mida vajate SUS -kaardi saamiseks. Üldiselt peate vormi täitma oma isikuandmetega ja esitama taotletud dokumendid.

4. samm: oodake kaardi väljaandmist

Pärast dokumentide tarnimist ja vormi täitmist peate ootama SUS -kaardi väljaandmist. Väljaandmise tähtaeg võib sõltuvalt terviseposti nõudmisest erineda, kuid on tavaliselt kiire.

Ootamise ajal on oluline säilitada terviseposti pakutav hooldusprotokoll. See protokoll on tõend selle kohta, et olete SUS -kaarti taotlenud, ja see võib olla kasulik, kui emiteerimisel on probleeme või viivitust.

5. samm: eemaldage SUS -kaart

Kui SUS -kaart on valmis, teavitab teid Health Post. Sel hetkel osalege lihtsalt oma kaardi eemaldamise koht.

Oluline on meeles pidada, et SUS -kaart on isiklik ja mitteülekandev. Seetõttu on see vajalik isiklikult eemaldada, esitades fototunnuse.

Kui SUS -kaart on käes, saate kasutada ühtse tervishoiusüsteemi pakutavaid tervishoiuteenuseid.

Loodame, et see artikkel oli teile kasulik, et mõista, kuidas SUS -kaarti saada. Kui teil on küsimusi, jätke kommentaaridesse, et aitame teid hea meelega!

Scroll to Top