Kuidas eemaldada plekk -juuksevärvi

Kuidas juuksevärvi plekki eemaldada: tõhusad näpunäited ja nipid

Kes ei käinud kunagi seda meeleheitehetke, kui märkates juuksevärvi mingil soovimatul pinnal? Ükskõik, kas näol, käed, riided või isegi mööblil on juuksevärviplekid raske eemaldada. Kuid ärge muretsege, selles artiklis õpetame teile tõhusaid näpunäiteid nende soovimatute kohtade võtmiseks.

1. Kasutage spetsiifilisi toodete eemaldamiseks

Turult juuksevärvi eemaldamiseks on mitu konkreetset toodet. Need tooted sisaldavad tavaliselt võimsaid puhastusvahendeid, mis aitavad värvi murda ja pinnalt eemaldada. Järgige tootejuhiseid ja kandke see peitsitud alale, lastes sellel enne puhta lapiga eemaldamist mõni minut tegutseda.

2. Proovige vesinikperoksiidi

kasutamist

vesinikperoksiid on tuntud oma valgendusomaduste poolest ja võib olla efektiivne ka juuksevärviplekkide eemaldamisel. Niisutage vesinikperoksiidiga puhas puuvill või riie ja kandke plekile, hõõrudes õrnalt. Seejärel peske pindala kerge seebi ja veega, et eemaldada jäägid.

3. Tehke naatriumi- ja veevesinikkarbonaadipasta

naatriumi vesinikkarbonaat on mitmekülgne ja tõhus toode plekkide eemaldamisel. Kasutamiseks segage söögisooda veega, kuni see moodustab pasta. Kandke peitsile pasta ja laske sellel mõni minut tegutseda. Seejärel hõõruge pehme pintsliga õrnalt ja loputage veega.

4. Kasutage valget äädikat

Valge äädikas on suurepärane kohapealne eemaldaja ja seda saab kasutada juuksevärvi plekkide eemaldamiseks. Niisutage valge äädikaga puhas riie ja kandke plekile, hõõrudes õrnalt. Las see käitub mõni minut ja loputage veega.

5. Otsige professionaalset abi

Kui juuksevärviplekid on püsivad ja ei lähe kodumeetoditega välja, on soovitatav otsida professionaalset abi. Puhastusspetsialist või kohapealse eemaldamise spetsialist saab plekki ohutult ja tõhusaks eemaldamiseks kasutada konkreetseid tehnikaid ja tooteid.

Kokkuvõtteks saab juuksevärviplekid eemaldada mõne lihtsa trikki ja konkreetsete toodetega. Siiski on oluline kemikaalide kasutamisel kiiresti tegutseda ja olla ettevaatlik, järgides alati tootja juhiseid. Vajadusel ärge kartke otsida professionaalset abi, et tagada pleki täielik eemaldamine.

Scroll to Top