Kuidas eemaldada nahast plekk

Kuidas nahast peitsi eemaldada

Värvitud nahatüki omamine võib olla üsna pettumust valmistav, eriti kui see on sentimentaalne või rahaline väärtus. Õnneks on nahast plekkide eemaldamiseks mitu tõhusat viisi, kas riietel, kingadel või mööblil. Selles artiklis uurime mõnda tehnikat ja tooteid, mis aitavad peitsitud nahka taastada.

1. Tehke kindlaks plekitüüp

Enne plekki eemaldamist on oluline tuvastada nahal oleva plekitüüp. See aitab kindlaks teha parima puhastusmeetodi. Mõned levinumad nahast kohad hõlmavad õliplekke, värviplekke, toiduplekke ja veeplekke.

2. Kasutage naha jaoks konkreetseid tooteid

Turul on saadaval palju tooteid, mis on loodud spetsiaalselt naha puhastamiseks ja töötlemiseks. Valige kindlasti sobiv toode nahatüübi jaoks, millega tegelete. Parimate tulemuste saamiseks järgige tootja juhiseid.

3. Test diskreetses piirkonnas

Enne puhastustoote või plekkide eemaldamise tehnikat kogu nahatükile on alati soovitatav testida diskreetses piirkonnas. See aitab tagada, et toode või tehnika ei põhjusta täiendavaid nahakahjustusi.

4. Eemaldage õliplekid tallega

Kui nahast plekk on põhjustatud õlist või rasvast, võite proovida plekki tallega eemaldada. Kandke plekile helde tallekiht ja laske sellel paar tundi tegutseda. Seejärel eemaldage tallepulber pehme ja puhta lapiga. Vajadusel korrake protsessi.

  • 5. Kasutage sooja vett ja mahedat seepi
  • 6. Proovige valget äädikat
  • 7. Mõelge professionaali abile

  • tehnika
    kirjeldus


    soe vesi ja mahe seep Segage soe vesi mahe seebiga ja kandke pehmete lapiga lahus peletiga. Hõõruge õrnalt, kuni plekk kaob.

    valge äädikas Niisutage riie valge äädikaga ja hõõruge plekki õrnalt. Las äädikas tegutseb mõni minut ja puhastage siis niiske lapiga.

    professionaalne abi Kui laigud püsivad või kui te ei ole kindel pleki eemaldamisega, on alati parem otsida nahkkoristusprofessionaali abi.


    Nahaplekkide eemaldamine võib olla delikaatne protsess, kuid õigete tehnikate ja õigete toodetega on võimalik taastada naha algne välimus. Ärge unustage enne puhastustoodete kasutamist alati diskreetses piirkonnas testida ja vajadusel otsige professionaali abi. Kannatlikkuse ja hoolika abil saate oma lemmiknahast tükke aastaid nautida.

    Scroll to Top