Kuidas inhoque’i

kuidas inhoque

Inhoques on maitsev roogivõimalus neile, kellele pasta meeldib. Kartulitest valmistatud, need on pehmed ja maitsvad ning nendega võivad kaasas olla erinevad kastmed. Selles artiklis õpetame teile samm -sammult, kuidas muuta omatehtud ebahoi. Vaadake seda!

koostisosad:

  • 1 kg kartulit
  • 2 tassi nisujahu
  • 1 muna
  • sal maitsele

ettevalmistamise režiim:

1. samm: küpseta kartulid

Alustage kartulite koorimist ja lõikamist keskmisteks tükkideks. Seejärel asetage need soola ja soolaga pannile ning viige keskmise kuumusega. Las kartul küpseb.

2. samm: sõtkuge kartulid

Pärast kartuli keetmist tühjendage vesi ja sõtkuge neid kahvli või kartuli pigistamisega. Veenduge, et te ei saaks suuri tükke.

3. samm: lisage muud koostisosad

Pange kaussi korrutatud kartuli, nisujahu, muna ja soola. Segage hästi, kuni homogeenne mass

4. samm: modelleerige inhoques

Puista nisujahuga sile pind ja võtke väikesed taignad. Rulli neid nöörikuna ja lõigake tükkideks umbes 2 cm.

5. samm: keetke inhoques

keetke suurel pannil soolane vesi. Lisage inhoques aeglaselt ja keetke, kuni need tõusevad pinnale. Eemaldage need saast ja pange kõrvale.

6. samm: serveerige kastmega

Inhoques on valmis serveerimiseks! Võite neid kaasas oma valitud kastmega, näiteks tomatikastme, valge kastme või pestokastmega. Lõpetage riivitud juustu ja hea isuga!

Nüüd, kui teate, kuidas Inhoque’i valmistada, proovige seda retsepti kodus ja üllatage oma peret ja sõpru maitsva ja koduse roogaga. Jagage seda retsepti nendega, mis teile meeldivad ja naudite!

Scroll to Top