Kuidas sinist kontrollida

Kuidas sinist kontrollida: kõik, mida peate teadma

Sisseregistreerimine on üks olulisi samme enne lennu sisenemist. Azulis, Brasiilia üks peamisi lennuettevõtjaid, on protsess lihtne ja seda saab teha erineval viisil. Selles artiklis näitame teile kõiki võimalusi, mida Azulis registreeruda. Jätkake lugemist ja õppige rohkem!

Sinise sisseregistreerimise valikud

Azul pakub teile mitmeid võimalusi kiiresti ja praktiliselt registreerumiseks. Vaadake allpool olevaid peamisi valikuid:

registreerub veebis

Üks mugavamaid võimalusi on veebis sisseregistreerimine. Azuli veebisaidi kaudu saate eelnevalt kontrollida, vältides järjekordi ja kiirendades lennujaamas protsessi. Lihtsalt minge Azuli veebisaidile, valige valik veebis registreerimise suvand ja järgige juhiseid. Laske oma elektrooniline piletinumber käes ja vajalikud dokumendid.

Sisseregistreerimine rakenduse kaudu

Azul pakub ka nutitelefonirakendust, kus saate lihtsalt ja kiiresti registreeruda. Laadige lihtsalt alla rakendus, logige sisse oma reservandmetega ja järgige registreerumiseks mõeldud juhiseid. See valik sobib ideaalselt neile, kes eelistavad oma mobiiltelefoni kasutada suhtlusvahendina.

registreerub lennujaamas

Kui eelistate, saate registreeruda ka otse lennujaamas. Selleks minge lihtsalt sinise leti juurde ja esitage oma identifitseerimisdokumendid ja elektrooniline piletinumber. Võimalike tagasilöökide vältimiseks on oluline juba ette jõuda.

varase registreerimise eelised

Azulis varase registreerimise tegemine annab mitmeid eeliseid, näiteks:

  • Aja kokkuhoid;
  • Vältige järjekordi ja aglometsioone;
  • Valige soovitud iste;
  • Tagage oma broneering;
  • hõlbustage pardaleminekuprotsessi.

Järeldus

Sinise sisseregistreerimise saab teha kiiresti ja praktiliselt kas veebisaidi, rakenduse või otse lennujaamas. Valige valik, mis sobib kõige paremini teie vajadustele ja tagage vaikne reis. Ärge unustage ette, et vältida ettenägematuid sündmusi ja nautida oma lendu sinisega!

Loodame, et see artikkel on olnud teile kasulik. Kui teil on küsimusi või ettepanekuid, jätke oma kommentaar allpool. Hea reis!

Scroll to Top