Kuidas valmistada valgeid ube

Kuidas valgeid oad küpsetada

Valged oad on maitsev ja mitmekülgne kaunvilja, mida saab kasutada erinevates retseptides. Kui otsite lihtsat ja kiiret viisi valgete ubade küpsetamiseks, jõudisite õigesse kohta! Selles artiklis õpetame teile samm -sammult selle koostisosa ettevalmistamist.

1. samm: valgete ubade valik ja pesemine

Valgete ubade keetmise esimene samm on hea kvaliteediga terade valimine. Veenduge, et pole lisandeid ega rikutud terasid. Seejärel peske mustuse või jääkide eemaldamiseks voolavas vees valged oad.

2. samm: jätke kastme valged oad

Pärast pesemist asetage valged oad suurde kaussi ja katke veega. Leotage vähemalt 8 tundi või öösel. See protsess aitab teravilja pehmendada ja toiduvalmistamise aega vähendada.

3. samm: küpseta valged oad

Pärast kastmeperioodi tühjendage vesi ja viige valged oad survepliidile. Lisage terade katmiseks piisavalt vett ja lisage näputäis soola. Katke rõhupliit ja keetke keskmisel-kõrgel kuumusel umbes 20 minutit või kuni oad on pehmed.

4. samm: lõpetage keetmine

Pärast küpsetusaega lülitage kuumus välja ja laske survel loomulikult välja tulla. Avage survepliit hoolikalt ja veenduge, et valged oad oleksid pehmed. Vajadusel küpseta veel paar minutit, kuni see jõuab soovitud konsistentsi.

5. samm: kasutage oma retseptides valgeid ube

Nüüd, kui valged oad on keedetud, saate seda kasutada erinevates retseptides. See sobib suurepäraselt suppide, hautiste, salatite ja isegi järgmiselt pearoogade jaoks. Vabastage oma loovus köögis ja proovige uusi kombinatsioone!

täiendavad näpunäited:

  • Valgetele ubadele lisamaitse saamiseks saate lisada vürtse nagu sibul, küüslauk, laht ja pipar.
  • Kui eelistate, võite küpsetada ka valgeid oad tavalisel pannil, ilma et see oleks surve. Sel juhul on toiduvalmistamise aeg pikem, umbes 1 tund.
  • Ärge unustage alati kontrollida, kas valged oad on enne keetmise lõppu pehmed.

Nüüd, kui teate, kuidas valgeid ube küpsetada, kasutage võimalust, et see toitev ja maitsv koostisosa oma söögikordadesse lisada. Hea isu!

Scroll to Top