Kuidas rohelisi kookospähkleid avada

Kuidas rohelisi kookospähkleid avada

Rohelised kookospähklid on maitsev ja värskendav puuvili, mida erinevates maailma piirkondades palju hinnatakse. Kuid paljudel inimestel on raskusi rohelise kookospähkli avamisega, kuna nad ei tea õiget tehnikat. Selles artiklis õpetame teile samm -sammult, kuidas rohelisi kookospähkleid hõlpsalt ja ohutult avada.

1. samm: valige õige roheline kookospähkel

Enne rohelise kookospähkli avamist on oluline valida see, mis on piisavalt küps. Selleks veenduge, et kookospähkel oleks raske ja kooreettevõttega. Vältige pragunenud või tumedate laikudega rohelisi kookospähkleid, kuna see võib näidata, et kookos on rikutud.

2. samm: vajalikud tööriistad

Rohelise kookospähkli avamiseks vajate põhilisi tööriistu, näiteks:

  • haamer
  • küünte või kruvikeeraja
  • terav nuga

3. samm: perfeeri kookospähkli

Küünte või kruvikeerajaga tehke rohelise kookospähkli ülaosas auk. See auk on see, kus eemaldate vett kookospähkli seest.

4. samm: eemaldage vesi kookospähklist

kallutage rohelist kookospähklit üle anuma ja laske vesil läbi tehtud augu läbi voolata. Võite juua kookosvett või kasutada seda retseptides.

5. samm: purustage kookospähkli koor

Haaraga andke rohelises kookospähkli kestas kergeid lööke, kuni see hakkab pragunema. Olge ettevaatlik, et mitte liiga kõvasti lüüa ja lõpetada kookospähkel täielikult.

6. samm: eraldage koore viljaliha

Eraldage terava noaga kookospähkli viljaliha kestast. Tehke protsessi hõlbustamiseks õrnad ja ümmargused liigutused. Olge ettevaatlik, et mitte noaga haiget saada.

7. samm: nautige kookospähkli paberimassi

Nüüd, kui olete rohelise kookospähkli avanud, saate viljaliha nautida mitmesuguste retseptide valmistamiseks, näiteks mahlad, jäätis, koogid ja palju muud. Roheline kookospähkel on väga toitev ja maitsev.

Neid samme järgides saate rohelisi kookospähkleid hõlpsalt ja ohutult avada. Ärge unustage alati kasutada õigeid tööriistu ja olge ettevaatlik, et mitte haiget saada. Nüüd lihtsalt nautige seda maitsvat puuvilja!

Scroll to Top