Kuidas pääseda Belo Horizonte

Kuidas pääseda Belo Horizonte

Minas Gerais’i osariigi pealinn Belo Horizonte on võluv linn, mis on täis turismiobjekte. Kui plaanite seal reisi, on oluline teada, kuidas sinna jõuda. Selles artiklis näitame teile mõnda transpordivõimalust ja näpunäiteid, et hõlbustada teie saabumist linna.

lennuki järgi

Üks kiiremaid ja praktilisemaid viise Belo Horizontesse saabumiseks on lennuk. Linnas on rahvusvaheline lennujaam, mis võtab vastu riiklikke ja rahvusvahelisi lende. Lennujaamast on võimalik võtta takso, rentida auto või kasutada kesklinna jõudmiseks ühistranspordi teenust.

buss

Teine võimalus on saabuda Belo Horizontesse bussiga. Linnas on keskbussijaam, mis võtab vastu busse riigi erinevatest osadest. Bussipileteid leiate erinevate ettevõtete ja ajakavadega. Bussijaama jõudes saate oma lõppsihtkohta liikumiseks kasutada taksosid, transpordirakendusi või metroo.

autoga

Kui eelistate reisida autoga, pääseb Belo Horizonte erinevate maanteede kaudu. Linn asub Minas Gerais keskpiirkonnas, mis hõlbustab maanteede juurdepääsu. Oluline on oma marsruut ette planeerida ja enne reisimist kontrollida teede tingimusi. Lisaks on vaja olla teadlik liikluseeskirjadest ja omama kehtivat juhiluba.

rongiga

Ehkki see pole kõige tavalisem võimalus, on võimalik rongiga Belo Horizontesse jõuda. Linnas on raudteejaam, mis võtab vastu ronge mõnest läheduses asuvast linnast. See võib olla huvitav võimalus neile, kes soovivad teha vaiksema reisi ja nautida maastikku.

täiendavad näpunäited

Belo Horizonte reisi kavandamisel on oluline kaaluda mõnda lisapunkti:

  • Kontrollige reisimiseks vajalikku dokumentatsiooni, näiteks ID, pass ja juhiluba;
  • Otsige reisimiseks parimaid aegu, võttes arvesse liiklust ning lendude ja busside kättesaadavust;
  • Vaadake Belo Horizonte hostimisvõimalusi ja tehke oma broneering ette;
  • Uurige linna turismiobjekte, näiteks Freedom Square, keskturg ja Pampulha;
  • Arhitektuuriansambel

  • Nautige kohalikku kööki ja proovige tüüpilisi kaevandamisroogasid.

Selle teabega olete valmis saabuma Belo Horizontesse ja nautima kõike, mida linn pakub. Hea reis!

Scroll to Top