Kuidas arvutada öö täiendavalt 12×36

Kuidas arvutada öö täiendav 12×36

Öö lisaks on tagatud õigus töötajatele, kes täidavad oma tegevust öösel kella 22.00–15.00. See täiendav on rahaline hüvitis tehtud töö eest, mis võib kahjustada töötaja tervist ja heaolu.

Töötajate puhul, kelle tööpäev on 12 tundi järjest, tuntud kui 12×36, on öise lisatasu arvutamine pisut erinev. Seda tüüpi teekonnal töötab töötaja järgmise 36 tunni jooksul 12 tundi ja kliirens.

samm -sammult 12×36 öö arvutamiseks:

  • Tunnise palga väärtus: Öise lisatasu arvutamiseks on vaja teada töötaja tunnipalga väärtust. Seda summat saab kuupalga jagamisel kuu töötundide arvuga.
  • Arvutage öö väärtus täiendav: Öine lisatasu vastab 20% suurenemisele tunnitasu väärtusele. Seetõttu korrutage tunnitasu väärtus 0,2, et saada öö lisaks tunnis.
  • Arvutage öö koguväärtus täiendav: Öö koguväärtuse arvutamiseks 12 tunni jooksul, korrutage öö väärtus täiendavalt tunnis töötavate tundide arvu võrra.>
  • Näide: Oletame, et tunnitasu väärtus on 10 dollarit. Öine lisatasu tund on 2 dollarit (10 dollarit x 0,2). Seetõttu on öise lisatasu koguväärtus 12 tunni jooksul 24 dollarit (2 x 12 dollarit).
  • Oluline on märkida, et öise lisatasu arvutamine võib erineda vastavalt iga riigi tööõigusaktidele. Seetõttu on oluline tutvuda oma riigi seaduste ja konkreetsete määrustega, et tagada arvutus õige.

    Öö lisaks on töötaja õigus ja see tuleb õigesti maksta. Kui öise lisatasu maksmisel on küsimusi või ebaregulaarsust, on soovitatav taotleda juhiseid kategooria liidult või tööõiguse spetsialiseerunud advokaadilt.

    Loodame, et see artikkel on selgitanud, kuidas arvutada öö lisatasu tööpäeval 12×36. Pidage alati meeles, et otsige ajakohastatud ja usaldusväärset teavet, et tagada teie õigused töötajana.

    Scroll to Top