Kuidas saada söögilaud

Kuidas söögilaud saada

Sissejuhatus

Korraldage söögilaud korralikult, et see on hädavajalik, et luua söögikordade jaoks meeldiv ja kutsuv keskkond. Selles artiklis uurime hästi laua jaoks olulisi näpunäiteid ja elemente.

1. Valige rätik või Ameerika mäng

Enne laua korraldamist valige laudlina või Ameerika mäng, mis vastab teie söögitoa kaunistusele ja stiilile. See aitab luua teiste elementide aluse.

2. Kasutage sousplats

Sousplatid on kaevuga laua võtmetükid. Need on roogade aluseks ja lisavad lauale pisut elegantsi. Valige sousplatid, mis vastavad teie söögitoa kaunistusele ja stiilile.

3. Korraldage söögiriistad

Söögiriistad tuleb korraldada praktilisel ja funktsionaalsel viisil. Asetage kahvlid plaadist vasakule, hambad on ülespoole. Noad peaksid olema õiged, lõikega plaadi poole. Lusikad saab noast paremale paigutada.

4. Korraldage roogad

Nõud tuleks asetada iga sousplati keskele. Alustage madalast plaadist, millele järgneb vajaduse korral salatiplaat. Kui pakute suppi, pange sügav roog teiste roogade kohal.

5. Tassid ja tassid

Tassid ja tassid tuleks panna söögiriistadest paremale. Korraldage need vastavalt kasutusjärjestusele: kõigepealt veeklaasid, millele järgnevad vajaduse korral punased ja valged veinitopsid. Kui pakute šampanjat, pange šampanjatopsid teiste prillide kohale.

6. Salvrätikud

Salvrätikud saab voltida ja panna kahvlite vasakule või panna tassidesse. Valige suvand, mis teile kõige paremini sobib, ja sobitage tabeli kaunistamine.

7. Kaunistamine

Laua Tordi viimistlemiseks lisage dekoratiivsed elemendid, nagu lilled, küünlad või väikesed esemed, mis vastavad sellele sündmusele. Ärge unustage kogust üle pingutada, et mitte häirida külaliste vahelist koostoimet.

Järeldus

Söögilaua korralikult korrastamine on viis, kuidas näidata külalistele hooldust ja tähelepanu. Järgige neid näpunäiteid ja looge tervitatav keskkond, et nautida erilisi hetki laua ümber.

Scroll to Top