Kuidas süüdata küünla eestkostja inglile

Kuidas süüdata küünal Guardian Angelile

Küünla süütamine The Guardian Angelile on tavaline tava erinevates vaimsetes religioonides ja veendumustes. See sümboolne tegevus on viis meie taevakaitsjaga ühenduse austamiseks ja loomiseks. Selles artiklis uurime samm -sammult, kuidas seda rituaali korralikult täita.

1. samm: valige sobiv küünal

Enne rituaali alustamist on oluline valida sobiv küünal, et oma eestkostja ingli auks valgustada. Valige valge või heleda värviga küünal, kuna neid värve peetakse neutraalseks ja puhtaks. Vältige tumedate või erksate värvidega küünlaid, kuna need võivad rituaali energiat segada.

2. samm: leidke vaikne koht

Otsige rituaali esitamiseks vaikset ja vaikset kohta. See võib olla teie kodus, altar või kõikjal, kus tunnete end mugavalt ja rahus. Veenduge, et koht oleks puhas ja korraldatud.

3. samm: valmistage end vaimselt ette

Enne küünla valgustamist on oluline rituaali jaoks vaimselt valmistuda. Broneeri mõni minut lõõgastumiseks, sügavalt hingamiseks ja oma vaimsusega ühenduse loomiseks. Keskenduge oma eestkostja inglile ja rituaali kavatsusele.

4. samm: süütage küünal

Käsis valitud küünlaga valgustage see fosforit või heledamat. Seda tehes visualiseerige leek kui teie valvur Angeli kohaloleku sümbol teie kõrval. Tundke pakutavat energiat ja kaitset.

5. samm: öelge palve või mantra

Kuni küünla põleb, võite oma eestkostja ingli auks palve või mantrat lugeda. Need sõnad võivad olla spontaansed või võtta mõnest usulisest traditsioonist. Oluline on see, et nad avaldavad teie ingliga tänu, kaitset ja seost.

6. samm: hoidke küünla valgustatud turvalisust

Pärast küünla valgustamist hoidke seda kindlasti turvalises kohas ja tuleohtlikest objektidest kaugel. Ärge kunagi jätke küünal järelevalveta ja keerake see täielikult välja, kui rituaal on läbi.

7. samm: tänan oma eestkostja ingel

Rituaali viimistlemisega tänage oma valvur Angel kaitse ja juhendamise eest, mida see teie elus pakub. Väljendada tänu ja enesekindlust oma pideva kohaloleku vastu.

Küünla valgustades Guardian Angelile, tugevdame oma vaimset sidet ja loome ruumi teie abi ja kaitse saamiseks. Pidage meeles, et see rituaal on isiklik praktika ja igaüks saab seda kohandada vastavalt oma veendumustele ja kavatsustele.

Loodan, et see juhend oli teile kasulik õppida, kuidas Guardian Angelile küünla valgustada. Et see praktika võib teie ellu tuua rahu, kaitset ja valgustust.

Scroll to Top