Kuidas kasutada nina tolmuimejat

Kuidas kasutada nina vabu kohti

Ummistunud ninaga lapse saamine võib olla pettumust valmistav kogemus nii vanematele kui ka beebile. Õnneks võib nina tolmuimeja kasutamine aidata leevendada ebamugavusi ja parandada lapse hingamist. Selles artiklis selgitame samm -sammult, kuidas nina tolmuimejat õigesti kasutada.

1. samm: valmistage keskkond ette

Enne alustamist veenduge, et oleksite rahulikus ja vaikses õhkkonnas. Valige koht, kus tunnete end mugavalt ja kus on hea valgustus.

2. samm: pese oma käed

Enne nina tolmuimeja käitlemist on oluline pesta oma käsi põhjalikult seebi ja veega. See aitab vältida mikroobe ja nakkusi.

3. samm: positsiooni laps

Pange laps lamavale pinnale ja hoidke seda kindlalt. Veenduge, et lapse pea oleks kergelt tagasi kallutatud.

4. samm: valmistage nina tolmuimeja

Veenduge, et nina tolmuimeja oleks puhas ja heas seisukorras. Mõnel nina tolmuimejal on kummist pirn, teised koosnevad paindusest torust ja ühekordselt kasutatavast otsast. Nina tolmuimeja nõuetekohaseks kokkupanekuks järgige kindlasti tootja juhiseid.

5. samm: sisestage nina tolmuimeja ots

Sisestage hoolikalt nina tolmuimeja ots lapse ninasõõrmesse. Ärge sisestage ebamugavustunde või vigastuse vältimiseks liiga sügav.

6. samm: püüdke õrnalt

Vajutage kummipirn õrnalt või imege õhk läbi painduva toru, et nina lima nägida. Tehke õrnad ja aeglased liigutused, et vältida lapse ärritust.

7. samm: korrake protsessi

Korrake vajadusel protsessi teise lapse ninasõõrmes. Pidage meeles, et bakterite leviku vältimiseks puhastage nina vaakumpuhasti.

8. samm: peske nina tolmuimeja

Pärast kasutamist peske nina tolmuimeja sooja vee ja seebiga. Enne hoidmist eemaldage kindlasti kogu lima ja laske sellel täielikult kuivada.

Neid lihtsaid samme saate kasutada nina tolmuimejat tõhusalt ja ohutult, et aidata teie lapsel paremini hingata. Ärge unustage enne mis tahes meditsiiniseadme kasutamist alati oma lapse lastearstiga nõu pidada.

Scroll to Top