Kuidas masturbeerimisest üle saada

Kuidas masturbeerimisest üle saada

Masturbeerimine on teema, mis tekitab palju kahtlusi ja arutelusid. Mõne inimese jaoks on see tervislik ja loomulik harjumus, teiste jaoks võib see muutuda kahjulikuks sõltuvuseks. Kui otsite võimalusi liigsest masturbeerimisest ülesaamiseks, on see artikkel teie jaoks.

Masturbeerimise mõistmine

Masturbeerimine on seksuaalsete elundite stimuleerimine seksuaalse naudingu jaoks. See on tavaline ja tavaliselt kahjutu praktika, kui seda tehakse mõõdukalt. Kui see muutub sundimatuks tegevuseks ja segab igapäevaelu, võib see olla probleem.

liigse masturbeerimise negatiivsed mõjud

Liigsel masturbeerimisel võivad olla negatiivsed tagajärjed füüsilisele, vaimsele ja emotsionaalsele tervisele. Mõned negatiivsed mõjud hõlmavad:

  • Seksuaalse tundlikkuse vähendamine;
  • erektsiooniprobleemid;
  • vähenenud motivatsioon ja energia;
  • sotsiaalne isolatsioon;
  • Suhteprobleemid;
  • madal eneseaste;
  • süütunne ja häbi.
  • masturbeerimise ületamise strateegiad

    Siin on mõned strateegiad, mis aitavad teil liigsest masturbeerimisest üle saada:

    1. Ise -teadmine

    Liigse masturbeerimise põhjuste mõistmine on selle ületamiseks kriitilise tähtsusega. Mõelge sellele, millised on emotsioonid, olukorrad või päästikud, mis viivad teid masturbeerimise poole. Nende standardite tuvastamine on esimene samm käitumise muutmisel.

    2. Seadke eesmärgid

    Seadke realistlikud eesmärgid masturbeerimise sageduse järk -järgult vähendamiseks. Alustage väikeste sammudega ja suurendage aeglaselt. Selge eesmärgi pidamine aitab säilitada keskendumist ja motivatsiooni.

    3. Leidke tervislikud asendajad

    Leidke alternatiivseid tegevusi, et hõivata aega ja meel. Harjutamise harjutamine, hobid, raamatute lugemine, sõpradega suhtlemine või millegi uue õppimine on suurepärased võimalused masturbeerimise asendamiseks.

    4. Otsige tugi

    Vaimse tervise spetsialistiga, näiteks terapeudi või psühholoogiga vesteldes võib olla liiga kasulik liigse masturbeerimisega tegelemiseks. Nad saavad teie juhtumi jaoks pakkuda juhendamist, emotsionaalset tuge ja konkreetseid strateegiaid.

    Järeldus

    Masturbeerimine on loomulik tava, kuid kui see muutub liigseks, võib sellel olla füüsilisele ja emotsionaalsele tervisele negatiivsed tagajärjed. Liigse masturbeerimise ületamine nõuab iseenda tundmist, eesmärkide seadmist, tervislike asendajate otsimist ja professionaalset tuge. Pidage meeles, et iga inimene on ainulaadne ja ületamise protsess võib varieeruda. Ole enda vastu lahke ja vajadusel pöörduge abi.

    Scroll to Top