Kuidas võtta diivanipliini värvi

Kuidas võtta pliiatsi värvi diivanist

Pliiatsi tindiga penitud pliiatsi omamine võib olla pettumust valmistav olukord. Siiski on mõned tehnikad, mis aitavad seda soovimatut plekki eemaldada. Selles artiklis jagame mõned tõhusad näpunäited pliiatsi diivanist.

1. Test diskreetses piirkonnas

Enne mis tahes plekkide eemaldamise meetodi alustamist on oluline testida toodet või tehnikat diivani diskreetses piirkonnas. See tagab, et kangas pole protsessi käigus kahjustatud ega värvunud.

2. Kasutage isopropüülalkoholi

Isopropüülalkohol on üks tõhusamaid tooteid pliiatsi värviplekkide eemaldamiseks. Niisutage puhast lappi isopropüülalkoholiga ja kandke see sujuvalt plekile. Ärge hõõruge kindlasti liiga kõvasti, kuna see võib värvi veelgi levitada. Jätkake alkoholi kandmist, kuni plekk hakkab kaduma.

3. Proovige hambapastat

Hambapasta võib olla ka tõhus lahendus pliiatsi plekkide eemaldamiseks diivanist. Kandke väike kogus valget hambapastat, mis ei geel pehmele hambaharjale ja hõõruge plekki õrnalt. Loputage puhta veega ja korrake vajadusel protsessi.

4. Kasutage emaili eemaldajat

Kui pliiatsi värviplekid püsivad, võite proovida kasutada emaili remotorit. Valige kindlasti ilma atsetoonita küünelak, kuna atsetoon võib diivani kangast kahjustada. Kandke emaili eemaldaja puhtale riidele ja hõõruge plekk õrnalt, kuni see kaob.

5. Palgata professionaal

Kui kõik plekid eemaldamise katsed ebaõnnestuvad, peate võib -olla palkama polsterduse koristuse spetsialisti. Neil on tooted ja seadmed, mis sobivad keeruliste plekkidega, näiteks pliiatsi värviga. Valige kindlasti usaldusväärne ja kogenud ettevõte.

Järeldus

Diivanpliini värvi eemaldamine võib olla väljakutse, kuid õigete tehnikatega on võimalik oma polsterduse välimust taastada. Enne plekki kandmist ärge unustage testida mis tahes toodet või tehnikat diskreetses piirkonnas. Vajadusel ärge kartke otsida polsterduse puhastamise professionaali abi.

Loodame, et need näpunäited on olnud kasulikud ja et saate oma diivanilt pliiatsi plekke edukalt eemaldada!

Scroll to Top