Kuidas kasutada juustel vedelat keratiini

Kuidas kasutada vedelat keratiini juustel

Vedel keratiin on toode, mida kasutatakse laialdaselt juuste töötlemiseks ja tugevdamiseks. See on valk, mis moodustab juhtmete struktuuri, vastutades nende vastupanu ja elastsuse eest. Selles blogis õpetame teile, kuidas parimate tulemuste saamiseks vedelat keratiini õigesti kasutada.

1. samm: peske juukseid

Enne vedela keratiini pealekandmist on oluline juuksed põhjalikult pesta sügava puhastava šampooniga. See eemaldab tootejäägid ja avab juuste küünenahad, hõlbustades keratiini imendumist.

2. samm: eemaldage liigne vesi

Pärast juuste pesemist eemaldage liigne vesi rätikuga. Juhtmed peavad olema niisked, kuid mitte leotatud, nii et keratiin imendub korralikult.

3. samm: kandke vedel keratin

Kandke niiskete juustega vedel keratiin kogu juuste pikkusele, vältides juurt. Selle imendumise tagamiseks on oluline toode ühtlaselt jaotada, masseerides õrnalt.

4. samm: laske see tegutseda

Pärast vedela keratiini pealekandmist laske tootel pakendil näidatud aja jooksul juustel tegutseda. Üldiselt varieerub tegevusaeg 10–15 minutit. Sel perioodil on soovitatav kasutada termilist korki keratiini mõju suurendamiseks.

5. samm: loputage hästi

Pärast tegevusaega loputage juuksed hästi sooja või külma veega. Eemaldage kindlasti kogu toode juhtmetest, vältides kogunemist ja jättes need puhtaks.

6. samm: lõpetage nagu tavaliselt

Pärast vedela keratiini loputamist viige juuksed nagu tavaliselt. Vastavalt juuste vajadustele saate kasutada palsamit, hüdratsioonimaski või sisselülitamist.

vedelat keratiini saab kasutada üks kord nädalas või iga 15 päeva tagant, sõltuvalt juuste seisukorrast. Oluline on austada soovitatud ajavahemikku, et vältida juhtmete liigset keratiini, mis võib muuta need jäigaks ja rabedaks.

Pidage meeles, et iga juuksed on ainulaadsed ja on oluline teada juuste vajadusi vedela keratiini õigesti kasutada. Isikupärastatud juhiste saamiseks pöörduge juuksuri poole ja kasutage selle toote eeliseid maksimaalselt ära.

Scroll to Top