Kuidas mobiiltelefonist kappi mobiiltelefonist võtta

Kuidas kapist mobiiltelefonist neemest eemaldada

Mobiiltelefonid on suurepärased meie seadmete kaitsta kukkumiste ja kriimustuste eest, kuid mõnikord jätsime neisse soovimatu kaubamärgi, nagu pliiatsi plekk. Kui seisate silmitsi selle probleemiga, ärge muretsege! Selles artiklis õpetame teile tõhusaid näpunäiteid, et eemaldada mobiiltelefonist kapinhast pliiatsiplekid.

1. Isopropüülalkohol

Isopropüülalkohol on suurepärane pliiatsiplekkide eemaldaja. Lihtsalt niisutage alkoholiga tükki puuvilla või puhast lappi ja hõõruge plekk õrnalt telefoni kattele. Ärge avaldage juhtumi kahjustamise vältimiseks liiga palju survet.

2. Hambapasta

Hambapasta võib olla ka liitlane pliiatsi plekkide eemaldamisel. Kandke plekile väike kogus hambapastat ja õrnalt pehme lapiga. Seejärel loputage ümbris põhjalikult veega ja kuivatage see täielikult.

3. Kumm

Tavaline kumm võib olla efektiivne pliiatsi plekkide eemaldamisel mobiiltelefonist. Hõõruge kumm õrnalt pleki kohal, kuni see kaob. Ärge unustage puhastada kummist jääki juhtumist pärast plekkide eemaldamist.

4. Neutraalne seep ja vesi

Kui pliiatsi plekk pole liiga intensiivne, võite proovida eemaldada ainult kerge seebi ja veega. Segage mõni mahe seep soojas vees ja keerake sellesse lahusesse kork mõneks minutiks. Seejärel hõõruge plekk õrnalt pehme harjasega pintsliga. Loputage hästi ja kuivage täielikult.

5. Valge äädikas

Valge äädikas on suurepärane liitlane pliiatsiplekkide eemaldamisel. Segage osa valgest äädikast osa veega ja kandke plekile lahus. Las see käitub mõni minut ja hõõruge siis õrnalt puhta lapiga. Loputage hästi ja kuivatage ümbris täielikult.

Need on mõned lihtsad ja tõhusad näpunäited pliiatsiplekkide eemaldamiseks capinhast mobiiltelefonist. Ärge unustage, et testite tooteid alati väikeses piirkonnas, enne kui need täielikult kahjustuste või värvimuutuse vältimiseks nende täielikuks rakendaks. Väikese kannatlikkusega ja hoolt on teie kate jälle uus!

Scroll to Top