Kuidas mikrolaineahjust välja põlenud lõhna võtta

Kuidas mikrolaineahjust läbi põlenud

Sissejuhatus

Kes ei lasknud kunagi mikrolaineahjus midagi põleda ja sai selle ebameeldiva lõhna immutatud? See on tavaline olukord, kuid ärge muretsege, on ka lihtsaid näpunäiteid, mis aitavad teil selle soovimatu lõhna kõrvaldada. Selles artiklis jagame mõned tõhusad lahendused mikrolaineahjust põleva lõhna võtmiseks.

1. Äädika puhastamine

Üks tõhusamaid viise mikrolainest põlemise lõhna kõrvaldamiseks on äädikat kasutamine. Segage osa valgest äädikast kahe osa veega mikrolaineahutis. Pange segu mikrolaineahju ja kuumutage umbes 5 minutit. Äädika auru aitab lõhna kõrvaldada. Seejärel eemaldage anum ettevaatlikult ja puhastage mikrolaine sisekülg niiske lapiga.

2. Sidrun ja vesi

Sidrun on ka suurepärane lõhna eemaldamise liitlane. Lõika sidrun pooleks ja pigistage mahl veega anumasse. Pange konteiner mikrolaineahju ja kuumutage mõni minut. Sidruniaul neutraliseerib põlenud lõhna. Pärast kuumutamist puhastage mikrolaine sisekülg niiske lapiga.

3. Naatriumvesinikkarbonaat

vesinikkarbonaatnaatrium on teada oma lõhna neeldumisomaduste poolest. Selle tehnika kasutamiseks segage pasta moodustamiseks üks supilusikatäis söögisoodat piisavalt veega. Kandke pasta aladele, mida mõjutab põlenud lõhn, ja laske sellel paar tundi tegutseda. Seejärel eemaldage kaust niiske lapiga.

4. Kohvipulber

Kohvipulbrit saab kasutada ka mikrolaineahjust põletatud lõhna kõrvaldamiseks. Asetage kaks supilusikatäit kohvipulbrit mikrolaineahi. Kuumutage konteinerit umbes 1 minut. Kohvi lõhn neutraliseerib põlenud lõhna. Pärast kuumutamist puhastage mikrolaine sisekülg niiske lapiga.

5. Korralik ventilatsioon

Hea ventilatsiooni tagamiseks on oluline näpunäide, et vältida põlenud lõhna läbi mikrolaineahju. Veenduge, et seadme õhuväljundid oleksid selged ja et keskkond oleks hästi ventileeritud. See aitab lõhna kiiremini hajutada.

Järeldus

Nende lihtsate näpunäidete abil saate mikrolainest põlemise lõhna tõhusalt kõrvaldada. Ärge unustage seadme käitlemisel ja tootja ohutusjuhiste järgimisel alati ettevaatlik olla. Hoidke oma mikrolaineahi puhas ja ebameeldivate lõhnadeta!



<Ülevaated>








Scroll to Top