Kuidas madratsist hallitust nuusutada

Kuidas võtta madratsist hallituslõhna

Puhas, lõhnaga madrats on hädavajalik, et tagada hea une ja tervisega sammu pidamine. Kuid madrats võib niiskuse või korraliku ventilatsiooni puudumise tõttu sageli hallitust nuusutada. Õnneks on mõned lihtsad tehnikad, mis aitavad selle ebameeldiva lõhna kõrvaldada. Selles artiklis jagame tõhusaid näpunäiteid madratsist hallituse lõhna võtmiseks.

1. Paljastage madrats päikese

Üks tõhusamaid viise vormi lõhna madratsist kõrvaldamiseks on selle päikese käes. Päikesel on desinfitseerivad omadused ja see aitab kõrvaldada seened ja bakterid, mis põhjustavad halba lõhna. Eemaldage madrats magamistoast ja viige see päikselisse kohta, näiteks tagaae või veranda. Jätke see mõneks tunniks päikese käes, keerates seda aeg -ajalt, tagamaks, et kõik küljed puutuvad kokku päikesevalgusega.

2. Kasutage söögisoodat

Söögisooda on suurepärane liitlane soovimatute lõhnade eemaldamisel, sealhulgas hallituse lõhn. Laotage helde söögisooda kiht kogu madratsi pinnale ja laske sellel paar tundi tegutseda. Seejärel püüdke naatriumsooda tolmuimejaga. Söögisooda imab haisu, muutes teie madrats värskemaks ja rohkem lõhnavabaks.

3. Kasutage valget äädikat

Valge äädikas on võimas looduslik desinfitseerimisvahend ja võib aidata madratsist pärit hallituse lõhna kõrvaldada. Segage võrdsed osad vett ja valget äädikat pihustiga ja kandke lahus madratsi kogu pinnale. Las see käitub umbes 30 minutit ja kuivatage madrats puhta lapiga. Äädikas tapab seened ja bakterid, mis põhjustavad halba lõhna, jättes madratsi meeldivama lõhnaga.

4. Kasutage kuivatajat

Niiskus on üks peamisi tegureid, mis aitavad kaasa madratsil hallituse ja ebameeldivate lõhnade tekkimisele. Kuivataja kasutamine ruumis võib hallituse vältimisega aidata vähendada keskkonna niiskust. Vee kogunemise vältimiseks tühjendage kuitsetaja reservuaar kindlasti.

5. Palgake spetsialiseeritud ettevõte

Kui hallituse lõhn püsib ka pärast nende tehnikate rakendamist, võib olla vajalik palgata madratsi puhastamisele spetsialiseerunud ettevõte. Nendel ettevõtetel on konkreetsed seadmed ja tooted lõhnade ja hallituse plekkide tõhusaks kõrvaldamiseks.

Neid näpunäiteid järgides saate madratsist hallituse lõhna kõrvaldada ja nautida kiiremaid ja tervislikumaid uneõhtud. Pidage meeles, et madrats on alati puhas ja õhuline, et vältida hallituse ja soovimatute lõhnade tekkimist.

Scroll to Top