Kuidas riietest palli välja võtta

Kuidas palli riietest välja võtta: tõhusad näpunäited ja nipid

Kes pole kunagi nende soovimatute pallidega riietes kohanud? Nad võivad jätta mis tahes ladustatud ja hooletu tüki. Kuid ärge muretsege, nende pallide eemaldamiseks ja riietele jälle uus väljanägemine on mitu viisi. Selles artiklis jagame mõningaid näpunäiteid ja tõhusaid nippe, et riietest palli välja võtta.

1. Kasutage raseerimis tera

Üks lihtsamaid ja tõhusamaid viise pallide eemaldamiseks on raseerimisra kasutamine. Hoolikalt andke tera õrnalt üle riiete pinna, eemaldades kuulid. Ärge unustage teha kangakiudude suhtes kergeid liigutusi ja alati vastupidises suunas.

2. Kasutage harjaste pintslit

Teine võimalus on kasutada õhukest harjaste pintslit, näiteks kasutatud hambahari. Hõõru pintsel õrnalt pallide mõjutatud aladel, eemaldades need aeglaselt. See tehnika on eriti efektiivne delikaatsemates kudedes.

3. Kasutage liimilinti

Lihtne ja praktiline lahendus on kuulide eemaldamiseks kleepuva lindi kasutamine. Mähkige tükk linti sõrmede ümber, kleepuva osaga ja vajutage seda pallide mõjutatud aladele. Lint kleepib kuulid, eemaldades need hõlpsalt.

4. Külmutage rõivas

See tehnika võib tunduda kummaline, kuid see on üsna tõhus. Asetage rõivas kilekotti ja külmutage see mõneks tunniks. Seejärel eemaldage riided sügavkülmikust ja hõõruge see õrnalt, et külmutatud kuulid maha lasta. See tehnika töötab eriti hästi paksemates kangastes.

5. Kasutage nõudepesumasinat

Kareda osaga nõudepesumasin võib olla kuulide eemaldamisel suurepärane liitlane. Hõõru käsn sujuvalt üle mõjutatud alade, tehes ümmargusi liikumisi. Käsna kare osa kulub palle, jättes riiete pinna sujuvamaks.

6. Vältige liigset hõõrdumist

Kuulide tekkimise vältimiseks vältige pesemise ajal rõivaste vahelist liigset hõõrdumist. Pese eraldi õrnad tükid ja kasutage tundlikumate rõivaste jaoks kaitsekotte. Vältige ka kuivati ​​kasutamist, kuna kanga hõõrdumine trumliga võib põhjustada kuulide välimust.

Nende näpunäidete ja nippide abil saate pallid riietest tõhusalt ja kiiresti eemaldada. Pidage meeles, et mis tahes meetodi kasutamisel olge alati ettevaatlik, eriti delikaatsemates kangastes. Nüüd saate oma riideid palju kauem välja näha!

Scroll to Top