Kuidas võtta rõivastest välja amööb

Kuidas amööba riietest välja viia

amoeba on viskoosne ja kleepuv aine, mis võib rõivastega kokkupuutumisel põhjustada suuri ebamugavusi. Kui olete selle olukorra läbi elanud, siis teate, kui keeruline võib olla kudedest amööb. Selles artiklis jagame näpunäiteid ja nippe, mis aitavad teil amööbast tõhusalt välja võtta.

1. Eemaldage liigne amööb

Esimene samm rõivastest väljavõtmiseks on aine liigse eemaldamine. Kuiva või karastatud amööbi hoolikaks lammutamiseks kasutage lusikat või spaatlit. Olge ettevaatlik, et mitte ainet veelgi levitada.

2. Pese riided külma veega

Pärast liigse amööbi eemaldamist peske riided külma veega. Külm vesi aitab kudedest ainet lahti lasta. Hõõruge kahjustatud ala õrnalt kätega või pehme pintsliga.

3. Kasutage kohapealset eemaldajat

Kui amoeba jättis riietele pleki, võite selle eemaldamiseks kasutada plekieemaldajat. Järgige tootejuhiseid ja rakendage see otse plekile. Las see käitub mõni minut ja peske riided külma veega.

4. Pese riided normaalselt

Pärast amööbi eemaldamist ja peitsi töötlemist peske riided tavaliselt pesumasinal. Osa koe tüübi jaoks kasutage sobivat pesutsüklit. Kontrollige rõivasildil olevaid pesemisjuhiseid.

5. Kontrollige, kas amööb on täielikult eemaldatud

Pärast pesemist veenduge, et amööb oleks riietest täielikult eemaldatud. Kui ainet on endiselt jälgedel, korrake eelnevaid samme või kaaluge selle osa võtmist professionaalsele pesule.

Neid näpunäiteid järgides saate amööbast riidest tõhusalt ära võtta ja vältida kudede püsivaid kahjustusi. Ärge unustage käituda kiiresti, sest mida pikem amööba jääb riietesse, seda raskem on see eemaldada.

Loodame, et see teave on olnud kasulik. Jagage seda artiklit oma sõprade ja perega nii, et nad teaksid ka, kuidas riietes amööbida.

Scroll to Top