Kuidas kasutada naissoost saapaid

Kuidas kasutada naissoost saapaid

Sissejuhatus

Naissoost saapad on mitmekülgsed ja stiilsed kingad, mida saab mitmel korral kanda. Kas koostada juhusliku ilme või lisada ametlikuma ilme jaoks isiksuse puudutus, on alglaadimine, mis ei lähe kunagi stiililt välja. Selles artiklis uurime erinevaid viise, kuidas kasutada naissoost saapaid ja kuidas seda oma isiklikku stiili lisada.

1. Coturno teksadega

Üks kõige klassikalisemaid kombinatsioone on kääbus teksadega. Võite valida kõhnad või poiss -sõbra püksid, painutades kinga esiletõstmiseks baari. Rõhutatud ilme saamiseks proovige põhilist t -särki ja nahktagi. Elegantsema lavastuse jaoks panustage siidipluus ja struktureeritud bleiser.

2. Coturno kleidi või seelikuga

Saabaste ja naissoost tükkide, näiteks kleidide ja seelikute vaheline kontrast loob huvitava ja kaasaegse ilme. Romantilise ilme saamiseks valige lillekleit või MIDI seelik ja sobitage must saapa. Kui eelistate rohkem rokkari stiili, vali naha kleit või vinüülseelik koos saapaga naastude või naeludega.

3. Coturno lühikeste pükstega

Soojematel päevadel võivad saapad olla ka suurepärane võimalus. Kombineerige see teksade või kangaste lühikeste pükstega, luues kontrasti kinga raske stiili ja alumise tüki kerguse vahel. Pingelise pilgu saamiseks panustage tembeldatud t -särk ja müts. Kui soovite keerukamat ilmet, valige bleiser ja siidipluus.

4. Nahkpükstega coturno

Kombinatsioon, mis kunagi ei õnnestu, on nahast püksid. See duo loob suhtumist ja stiili täis. Valige nahast kõhnad või säärised ja kombineerige musta või pruuni kabiiniga. Välimuse lõpuleviimiseks valige põhipluus ja nahktagi.

5. Coturno koos sukkpükstega

Talvel saate jalgade sooja ja stiilse hoidmiseks kasutada saapaid sukkpükstega. Kombineerige see kleitide, seelikute või lühikeste pükstega ja valige tekstuuripüksid, näiteks Poá või Traalimine. Elegantsema pilgu saamiseks panustage mustale sukkpüksid ja kootud kleidile.

Järeldus

Naise saabas on mitmekülgne ja isiksuse jalatsid. Kombineerides seda erineval viisil, saate luua erinevaid sündmusi, alates juhuslikest kuni formaalseteni. Proovige selle artikli näpunäiteid ja uurige, kuidas saapad võivad teie garderoobis asendamatuks esemeks saada.

Scroll to Top