Kuidas palvetada püha Joosepi rosaariumi

Kuidas palvetada Püha Joosepi kolmandat

Püha Joosepi rosaarium on võimas pühendumus, mis ühendab meid Jeesuse lapsendatava isa ja universaalse kiriku patrooniga. Püha Joosepi rosaariumi palvetamine aitab meil otsida selle ülekuulmist oma elus ja süvendada sellele pühendumist. Õppigem selles ajaveebis, kuidas palvetada samm -sammult Püha Joosepi kolmandat.

1. samm: ettevalmistamine

Enne kui hakkate Püha Joosepi kolmandat palvetama, leidke vaikne ja vaikne koht, kuhu saate keskenduda. Hoidke oma kätes kolmandat ja tehke palve alustamiseks risti märk.

2. samm: esialgne palve

Lugege järgmist esialgset palvet:

“Isa, poja ja Püha Vaimu nimel. Amen.”

3. samm: müsteeriumid

Püha Joosepi rosaarium koosneb viiest saladusest, mis on meditatsioonid Püha Joosepi elu oluliste hetkede üle. Iga müsteeriumiga kaasneb konkreetne palve. Püha Joosepi rosaariumi müsteeriumid on:

  • Ingli kuulutuse mõistatus Püha Joosepile
  • Egiptuse põgenemise mõistatus
  • Naatsarethis elu mõistatus
  • Püha Joosepi surma müsteerium
  • Püha Joosepi kuulsusrikka oletuse müsteerium
  • Pärast iga müsteeriumi palveta meie isa, Maarja lind ja au isale.

    4. samm: lõplik palve

    Pärast viie saladuse palvetamist lõpetage Püha Joosepi kolmas järgmise lõpliku palvega:

    “Oo kuulsusrikas Püha Joosep, Jeesuse Kristuse ustav järgija, me tõstame oma palveid ja palume teie võimsat ülekuulamist. Teie, kes valis Jumal Jeesuse kasuisaks, kaitseb meid ja juhendab meid meie juures elab. Amen. “

    5. samm: lõplikud kaalutlused

    Püha Joosepi rosaarium on ilus pühendumus, mis viib meid lähemale Jeesuse lapsendatavale isale ja aitab meil otsida tema ülekuulmist meie elus. Kolmanda palvetamine toob meile regulaarselt rahu, kaitset ja vaimset orientatsiooni. Proovige kaasata Püha Joosepi kolmandaks oma palverutiinis ja nautige selle võimsa pühendumuse eeliseid.

    Loodan, et see juhend on olnud kasulik Püha Joosepi kolmanda palvetamise õppimisel. Kas see pühendumus tugevdab teie usku ja tuua teie ellu rikkalikke õnnistusi. Palvetage pühendumusega ja usaldusega ning Püha Joosep sekkub teie eest Jumalaga.

    Viited: https://www.example.com

    Scroll to Top