Kuidas raseduse inSS -i oskust edastada

Kuidas raseduse INSS -i oskust edastada

Rasedus on naise elus eriline aeg, kuid see võib tuua ka mõned probleemid, eriti kui tegemist on finantsküsimustes. Rasedate üks peamisi muresid on tagada õiguse INS -i kasuks töö tagasivõtmise ajal. Selles ajaveebis anname teile mõned näpunäited raseduse INSS -i oskuste edastamiseks ja oma õiguste tagamiseks.

tea oma õigusi

Esiteks on oluline teada oma raseda naise õigusi. Brasiilia seaduse kohaselt on naistel õigus sünnituspalgale, mis on hüvitis, mida INS -id maksavad rasedus- ja sünnitusabi tõttu töölt eemaldamise ajal. Seda eelist saab taotleda seitsmendast raseduse kuust ja see kehtib kuni 120 päeva pärast kohaletoimetamist.

Koguge vajalik dokumentatsioon

INSS -i ekspertiisi raseduse ajal on oluline koguda kõik vajalikud dokumendid. See hõlmab raseduse tõendamist, töökaarti, CPF -i, ID ja elukoha tõendit. Lisaks on oluline omada kõiki meditsiinilisi eksameid ja aruandeid, mis tõestavad töö eemaldamise vajadust.

Ajastage asjatundlikkus

Pärast kogu vajaliku dokumentatsiooni kogumist on aeg planeerida ülevaatus Ins -desse. Seda saab teha INSS -i veebisaidi või telefoni teel. Oluline on olla tähtaegadest teadlik ja osaleda kavandatud päeva ja kellaaja teadmistel, tuues kõik vajalikud dokumendid.

Ole asjatundlikkuse ajal aus ja selge

Olge teadmiste ajal ausad ja selged rasedusest tulenevate sümptomite ja raskuste teatamisel. Selgitage eksperdi arstile, kuidas rasedus mõjutab teie tervist ja töövõimet. Oluline on olla siiras, kuna iga valeteave võib kahjustada teie õigust.

seadistage vastavalt vajadusele,

Kui eelist lükatakse esimeses teadmises, ärge loobuge. Teil on õigus otsust edasi kaevata. Selleks on vaja esitada administratiivne apellatsioon INSS -i endasse, esitades uusi dokumente ja argumente, mis tõestavad vajadust kasu järele. Kui hüvitist endiselt keeldutakse, on kohtuasja esitamiseks võimalik taotleda õigusabi.

INSS -i teadmiste läbivaatamine raseduse ajal võib olla bürokraatlik protsess, kuid õige teabe ja nõuetekohase dokumentatsiooni abil on võimalik tagada teie õigused. Pidage meeles, et rasedus on delikaatne hetk ja et teil on õigus saada INSS -i eeliseid, et tagada teie ja teie beebi tervis.

Scroll to Top