Kuidas teha geeli emaili looduslikes küüntes

Kuidas teha looduslikku küünte geeli nachsumination

geeli email on tehnika, mis on üha populaarsemaks saanud naiste seas, kes soovivad omada ilusaid ja püsivaid küüsi. Erinevalt tavalisest emailist kantakse geeli emaili kihtidele ja seejärel karastatakse UV -i või LED -lambi abil.

samm -sammult loodusliku küünte geeli emaili

Naturaalse küünte geeli emaili tegemiseks järgige järgmisi samme:

  • küünte ettevalmistamine: Alustage vana emaili jäägi eemaldamisega ja küünte lihvimisega soovitud vormingus. Seejärel lükake küünenahad õrnalt.
  • Baasrakendus: Kandke alusekiht kõigile küüntele ja paranege ultraviolettlambil või juhitud umbes 30 sekundit.
  • geeli emaili rakendamine: Valige soovitud geeli emaili värv ja kandke küünele õhuke kiht. Katke kindlasti kogu küünte pind ja ravige UV -lampi või LED umbes 30 sekundit.
  • Teine emaili kiht: Korrake eelmist sammu geeli emaili teise kihi rakendamiseks. See aitab värvi intensiivistada ja tagab ühtlase katvuse. Ravige uuesti UV või LED -lampi umbes 30 sekundit.
  • Viimistlus: kandke küüntele viimistleja geeli kihti ja paranege UV -või LED -lampile umbes 60 sekundit. See aitab geeli küünelakki pitseerida ja annab ereda viimistluse.
  • Liigne eemaldamine: Pärast lõplikku ravi eemaldage isopropüülalkoholis leotatud puuvillaga kleepuv jääk.
  • Nüüd on teil looduslike küünte geeli emailiga ilusad ja püsivad küüned! Ärge unustage oma küünte eest regulaarselt hoolitseda, neid niisutades ja vältides agressiivsete kemikaalide kasutamist.

    täiendavad näpunäited:

    Hooldus: Küünte ilusa geeli hoidmiseks pikemaks hoidmiseks vältige agressiivsete puhastustoodete kasutamist ja kandke majapidamistööde tegemisel alati kindaid.

    Eemaldamine: Kui soovite küünelaki geelis eemaldada, kasta küüned puhtasse atsetooni umbes 10 minutiks. Seejärel kasutage lahtise geeli emaili õrnalt eemaldamiseks maniküüri spaatlit.

    Professionaalsus: Kui te pole kodus geeli emaili kindel, otsige kvalifitseeritud professionaali. Nad suudavad tagada täiusliku ja püsiva tulemuse.

    Proovige looduslikku küünte geeli emaili ja nautige nädalaid ilusaid ja püsivaid küüsi!

    Scroll to Top