Kuidas teha kivikaelakeed

Kuidas teha kivikaelakee

Kui teile meeldivad ainulaadsed ja isikupärastatud aksessuaarid, võib oma kivikaelakee valmistamine olla suurepärane võimalus. Lisaks loomingulisele ja lõõgastavale tegevusele on teil ka eksklusiivne kaelakee, mida kasutada või anda kellelegi eriline. Selles ajaveebis õpetame teile samm -sammult hämmastava kivikaelakee valmistamiseks. Tule!

vajalikud materjalid

  • Teie valitud kivi
  • nailontraadi või silikoonjoon
  • Põlved
  • Kaelakee sulgemine
  • tangid
  • käärid

samm -sammult

1. Kivi valik

Esimene samm on valida kivi, mis on teie kaelakee tipphetk. Võite valida loodusliku kivi, näiteks ametüst, roosa kvarts, türkiissinine või isegi sünteetiline kivi. Valige kivi, mis teile esteetiliselt meeldib ja mis vastab teie kaelakee jaoks soovitud stiilile.

2. Kivi ettevalmistamine

Enne kaelakee kokkupanekut on oluline kivi valmistada. Veenduge, et see oleks puhas ja lisanditeta. Vajadusel peske seda kerge seebi ja veega ning kuivatage enne jätkamist hästi.

3. Traatlõike

Mõõtke nailontraadi või silikoonjoon vastavalt kaelakee soovitud pikkusele. Ärge unustage jätta sildumise ja sulgemise marginaal. Lõika traadi kääridega.

4. Kivi sildumine

Pange traadi läbi kiviava ja andke selle parandamiseks kindel sõlm. Veenduge, et kivi oleks traadi külge hästi kinnitatud.

5. Kleebi kokkupanek

Kaelakee kokkupanekuks saate kivi põimimiseks kasutada klange ja anda ilusam viimistlus. Mööduge traadist läbi rõngaste ja ristuge kiviga, kuni see jõuab soovitud pikkuseni.

6. Kaelakee sulgemine

Pärast komplekti viimistlemist pange kaelakee sulgur traadiotstarbetele ja kasutage tangid selle kindlaks parandamiseks.

viimistlus

Teie kivikaelakee on valmis! Pange see lihtsalt ja rokige oma uue aksessuaariga. Ärge unustage oma kaelakee eest hästi hoolitseda, vältides kontakti kemikaalidega ja hoidke seda oma ilu säilitamiseks sobivas kohas.

Loodame, et see samm -sammult on aidanud teil teha oma kivikaelakee. Vabastage oma loovus ja looge ainulaadsed ja stiilsed tükid. Lõbutsege!

Scroll to Top