Kuidas teha kauteriseerimist

Kuidas teha kauteriseerimist: tervislike juuste täielik juhend

Kapillaaride kauteriseerimine on intensiivne ravi, mis aitab kahjustatud juhtmeid taastada ja tugevdada. Kui otsite rabedate, kuivade ja elutute juuste lahendust, võib tekkinud vastus olla, mida otsite. Selles artiklis õpetame teile samm -sammult kodus kauteriseerimise ja professionaalsete tulemuste saamiseks. Jätkake lugemist, et teada saada kõike selle protseduuri ja selle kohta, kuidas see teie juukseid muuta.

Mis on juuste kauteriseerimine?

kapillaaride kauteriseerimine on töötlemine, mille eesmärk on kahjustatud juuksekiu rekonstrueerida keemiliste protsesside abil, nagu näiteks värvimine, värvimuutus, sirgendamine ja soojuse tööriistade liigne kasutamine. See protseduur suudab tervise ja elujõudu juustele tagastada, muutes need tugevamaks, heledaks ja pehmeks.

samm -sammult juuste kauteriseerimise

Nüüd, kui teate, mis on juuste kauteriseerimine, õpetagem teile, kuidas seda ravi kodus teha. Järgige allpool samm -sammult:

  • Peske juukseid sügava puhastava šampooniga, et eemaldada tootejäägid ja avada juuste küünenahad;
  • Eemaldage liigne vesi rätikuga ja jagage oma juuksed ahelateks;
  • Kandke juuste rekonstruktor igale ahelale, masseerides hästi, et tagada toote imendumine;
  • Las rekonstruktor tegutseb umbes 15 minutit;
  • Loputage juukseid hästi, et kogu toote eemaldamine;
  • Kandke niisutav mask ja laske sellel tegutseda veel 5 minutit;
  • Loputage uuesti ja lõpetage palsamiga;
  • Kuivavad juuksed kuivatiga ja viimistlege nagu tavaliselt.
  • juuste kauteriseerimise eelised

    Juuste kauteriseerimine pakub mitmeid juuste eeliseid. Lisaks juuste kiudude ümberehitamisele aitab see ka juuste küünenahasid tihendada, vältides toitainete kadu ja kahjulike väliste ainete sisenemist. Kauteriseerimisega on teil tugevamad, heledad, pehmed ja terved juuksed.

    Care Care Care

    Pärast juuste kauteriseerimist on tulemuste kauem hoidmiseks oluline olla ettevaatlik. Vältige soojariistade, näiteks lameda raua ja kuivati ​​liigset kasutamist, ning kaitske juukseid termoaktiivsete toodetega. Lisaks investeerige juuksehoolduse rutiini, kasutades konkreetseid tooteid kahjustatud juuste jaoks ja vältides agressiivseid keemilisi protsesse.

    Järeldus

    Juuste kauteriseerimine on võimas töötlemine kahjustatud ja elutute juuste taastamiseks. Õige samm -sammult ja õigete toodete abil saate seda protseduuri kodus teha ja saada professionaalseid tulemusi. Ärge unustage järgida postikauteriseerimishooldust, et hoida juuksed terved ja nautige selle ravi kõiki eeliseid. Proovige juuste kauteriseerimist ja keerake juukseid!

    Scroll to Top