Kuidas muuta As the Abdominoplasty

Kuidas muuta abdominoplastikat Sus

Abdominoplastika on kirurgiline protseduur, mille eesmärk on eemaldada kõhupiirkonnast liig ja rasv ning tugevdada kõhu seina lihaseid. Paljud inimesed soovivad seda operatsiooni teha, kuid mitte kõik ei suuda endale lubada suuri kulusid, mis neil eratervishoiu võrgus võivad olla.

Õnneks on ühtse tervishoiusüsteemi (SUS) abil võimalik läbi viia abdominoplastika, kui agentuuri kehtestatud nõuded ja kriteeriumid on täidetud. Selles artiklis selgitame, kuidas on võimalik SUS -i poolt kõhuõõne teha ja millised on selle protseduuri tasuta saavutamiseks vajalikud sammud.

1. Konsultatsioon eriarstiga

Esimene samm, mis suudab SUS -is abdominoplastikat teha, on kohtumine plastilisele kirurgiale spetsialiseerunud arstiga. Selle konsultatsiooni ajal hindab arst teie juhtumit ja kontrollib, kas teil on protseduuri tõesti vaja.

Oluline on märkida, et SUS -i kõhuõõne on näidatud ainult juhtudel, kui on olemas reaalsed vajadused, näiteks olulise kaalukaotuse olukorrad, kõhu lõppu pärast rasedust või kõhu herniate korral.

2. Operatsioonide edastamine

Pärast konsulteerimist eriarstiga, kui leitakse vajadus abdominoplastika järele, edastab ta oma juhtumi SUS -i ooteliinile. Ooteaeg võib erineda vastavalt ressursside nõudlusele ja kättesaadavusele piirkonnas, kus te elate.

Selles protsessis on oluline omada kannatlikkust, kuna ooteliin võib olla pikk. Ootamise ajal on oluline säilitada tervislik toitumine ja treenimine tervise säilitamiseks ja keha ettevalmistamiseks operatsiooniks.

3. Operatsiooni

tegemine

Kui teie kord on ooteliinil, kutsutakse teid SUS -i abdominoplastika operatsiooni tegema. Praegu on oluline järgida kõiki meditsiinilisi juhiseid, näiteks operatsioonieelsete uuringute tegemine ja haiglas käimine kavandatud päeval ja ajal.

Abdominoplastika operatsioon tehakse üldanesteesia all ja see võib sõltuvalt juhtumist kesta 2 kuni 4 tundi. Protseduuri ajal eemaldab arst kõhupiirkonnast liigse naha ja rasva, samuti õmbleb kõhu seinalihased.

4. Operatsioonijärgne ja meditsiiniline järelkontroll

Pärast operatsiooni on hea taastumise tagamiseks oluline järgida kõiki meditsiinilisi juhiseid. See on tavaline puhke- ja kehalise aktiivsuse piirangute jaoks algusaegadel või nädalatel pärast protseduuri.

Samuti on oluline korraldada meditsiinilist jälgimist regulaarselt, et arst saaks hinnata paranemise arengut ja tagada, et kõik toimuks ootuspäraselt.

Pidades meeles, et Sus Abdominoplasty on kõrge keerukuse protseduur ja seetõttu on vaja täita kõiki agentuuri kehtestatud nõudeid ja kriteeriume, et pääseda sellele tasuta.

Seetõttu, kui soovite teha SUS -is abdominoplastikat, pöörduge plastilise kirurgiaga spetsialiseerunud arsti poole, et hinnata oma juhtumit ja järgida kõiki vajalikke samme, et see protseduur ohutult ja vabalt saada.

Scroll to Top