Kuidas teha São Migueli paastu

Kuidas teha paastu São Miguel

Püha Miikaeli paastu on religioosne praktika, mille eesmärk on tugevdada usku ja pühendumist peaingel Püha Miikaelile. Sel perioodil kutsutakse ustavaid pühenduma palvetele, patukahetsustele ja peegeldustele, otsides pühaku kaitset ja ülekuulamist.

Miks on São Migueli paastu?

Püha Miikaeli paastu on iidne traditsioon, mis pärineb XVIII sajandist. See selgus kui viis, kuidas austada ja tugineda peaingel Michaeli kaitsele, mida peeti inglite printsiks ja kiriku kaitsjaks.

Püha Miikaeli paastu tegemisel püüavad ustavad tugevdada oma usku, läheneda Jumalale ja saada pühade ülekuulmine nende elus. Lisaks peetakse praktikat ka enese vaimseks puhastamiseks ja Püha Miikaeli pidu tähistamiseks, mis toimub 29. septembril.

Kuidas teha São Migueli paastu?

São Migueli paastuks koosneb 40 -päevasest perioodist, mis kestab 15. augustist (FESTA OFIMINE OFIMINE OFIGA LADY) kuni 29. septembrini (Püha Michaeli peaingel). Selle aja jooksul kutsutakse ustavaid järgmisi tavasid tegema:

  • igapäevased palved: reserveerige oma päeva hetk, et palvetada Püha Miikaeli peaingel. Selle palve võib leida palveraamatutest või Internetis.
  • Pencences: Tehke peaingel Püha Miikaeli auks väikesed loobumised ja ohverdused. See võib hõlmata paastumist, hoidumist mõnest toidust või tegevusest või heade tööde praktikast.
  • mõtisklused: mediteerige peaingel Püha Miikaeli elu ja õpetuste üle. Lugege raamatuid, artikleid või vaadake videoid, mis räägivad pühakust ja selle tähtsusest katoliku usus.
  • Lisaks neile tavadele on oluline ka Püha Miikaeli paastu ajal osaleda kiriku liturgilistel pidustustel. Otsige läheduses asuvat kihelkonda ja uurige pühakule pühendatud masside ja Novenade kohta.

    São Miguel

    paastu eelised

    Püha Miikaeli paastu toob mitu vaimset kasu neile, kes seda usu ja pühendumusega harjutavad. Nende hulgas võime esile tõsta:

    • usu tugevdamine: pühendades erilise palve ja refleksioonile, on võimalik tugevdada usku ja suhteid Jumalaga.
    • kaitse ja ülekuulamine: Püha Miikaeli peaingel tuntakse kiriku kaitsjana ja ustavate kaitsjana. Oma auks laenates saate oma kaitse ja ülekuulamise raskuste ajal.
    • Vaimne puhastamine: Püha Miikaeli paastude praktika aitab ka vaimses puhastuses, võimaldades ustaval oma pattudest lahti saada ja Jumalale läheneda.

    Seetõttu, kui soovite oma usku tugevdada ja saada peaingel Püha Miikaeli kaitse, kaaluge Püha Miikaeli paastu tegemist. Pühendage end palvetele, patukahetsustele ja peegeldustele ning laske pühakul oma samme juhendada ja teie jaoks vahetada.

    Scroll to Top