Kuidas muuta värviõled

Kuidas värviõlgeid teha

Põhuvärv on neutraalne ja sile varjund, mis viitab kuiva nisu värvile. See on värv, mida kasutatakse laialdaselt sisekujunduses, moes ja isegi seinamaalides. Kui olete huvitatud värviõlgede valmistamise õppimisest, lugege seda artiklit.

1. Segage põhivärvid

Põhuvärvi saamiseks peate segama põhivärvid. Põhivärvid on kollased, punased ja sinised. Alustuseks segage maalipaletis või konteineris väike kollane kollane ja punane.

näpunäide: Kasutage, et õlgvärvile lähemale lähemale asuv 2 osa kollasest kuni 1 osa.

2. Lisage valge

Pärast kollase ja punase segu saamist lisage natuke valget. Valge aitab värvi pehmendada ja õlgtoonile lähemale jõuda.

3. Reguleerige värvi

Kui värv on endiselt liiga intensiivne, lisage selle kergendamiseks valgem. Kui see on väga selge, lisage varju intensiivistamiseks natuke rohkem kollasemat ja punast.

4. Testige värvi

Enne õlgvärvi seinale või objektile kandmist testige väikeses piirkonnas, et kontrollida, kas olete tulemusega rahul. See võimaldab teil vajadusel teha ka lõplikke muudatusi.

5. Kasutage värviõlge

Nüüd, kui teate, kuidas värviõlgi teha, saate seda kasutada erinevates projektides. See on mitmekülgne värv ja sobib hästi teiste neutraalsete toonidega, näiteks valge, beež ja pruun.

näpunäide: õlgvärvi kasutatakse laialdaselt maalähedaste keskkondade kaunistamisel ja kergete ja hubaste värvipalettide loomisel.

Loodame, et see artikkel oli teile kasulik, kui õppida värviõlgede valmistamist. Nüüd lihtsalt rakendage seda ja looge selle neutraalse ja elegantse tooniga hämmastavaid projekte.

Scroll to Top