Kuidas muuta mobiiltelefoni aku kauem kestaks

Kuidas muuta mobiiltelefoni aku kauem

Kas olete kunagi oma telefoni kasutanud ja äkki on aku läbi? See võib olla väga pettumust valmistav, eriti kui vajate oma telefoni hädaolukorras või kellegagi suhtlemiseks. Kuid ärge muretsege, on mõned näpunäited, mis aitavad teil telefoni aku kauem kestaks muuta. Kontrollige allpool:

1. Reguleerige ekraani heledust

Aku liigse tarbimise üks peamisi põhjuseid on ekraani heledus. Seetõttu on oluline kohandada sära madalamale tasemele, eriti kui see asub hämaras keskkonnas. Lisaks on soovitatav kasutada ka energiasäästurežiimi, mis vähendab heledust automaatselt.

2. Sulgege taustal

rakendused

Paljud rakendused jätkavad taustal tööd ka siis, kui neid ei kasutata, mis kulutab palju aku. Seetõttu on oluline sulgeda rakendused, mida ei kasutata. Libistage iPhone’is lihtsalt sõrme ekraani alt üles ja lohistage rakendused üles. Androidil peate juurde pääsema ülesandehaldurile ja sulgema rakendused käsitsi.

3. Keelake ebavajalikud teatised

Teated võivad tarbida ka palju aku, eriti kui neid on palju. Seetõttu on oluline keelata ebavajalikud teatised. Saate seda teha, kui pääsete oma mobiiltelefoni seadetele ja keelates rakenduste teatised, mis pole olulised.

4. Kasutage energiasäästurežiimi

Enamikul mobiiltelefonidel on energiasäästurežiim, mis vähendab aku tarbimist, keelates seadme mõned funktsioonid. Seda režiimi on soovitatav kasutada siis, kui aku töötab või kui vajate seda kauem.

5. Vältige vidinate kasutamist

Vidinad on mobiiltelefoni avaekraanil väikesed rakendused ja pakuvad reaalset teavet. Kuid nad tarbivad palju aku, eriti kui neid on palju. Seetõttu on soovitatav vältida vidinate kasutamist, eriti neid, mis pole hädavajalikud.

Järeldus

Neid näpunäiteid järgides saate oma telefoni aku pikemaks muuta. Pidage meeles, et laadige oma telefon alati turvalisse kohta ja kasutage originaallaadijaid. Lisaks on oluline vältida telefoni liigtarbimist, eriti kui aku on madal. Nii et saate oma telefoni maksimaalselt ära kasutada, muretsemata aku lõppu.

Scroll to Top