Kuidas rääkida inglise keeles

Kuidas rääkida inglise keeles

Kui õpime uut keelt, on oluline teada erinevaid tervitusviise ja hüvasti jätta inimestega. Inglise keele puhul on mitu võimalust öelda “bye”. Selles artiklis uurime mõnda neist.

1. Hüvasti

Kõige tavalisem viis öelda inglise keeles “hüvasti” on “hüvasti”. Seda avaldist kasutatakse laialdaselt erinevates kontekstides ja olukordades.

2. Bye

Veel üks üsna mitteametlik viis inglise keeles hüvasti jätta on lihtsalt öelda “bye”. See on juhuslikum võimalus ja seda saab kasutada sõprade ja pere vahel.

3. Näeme hiljem

Täielikum väljend öelda inglise keeles “Bye” on “Näete hiljem”, mis tähendab “näeme varsti”. See on haritud viis hüvasti jätta ja seda saab kasutada erinevates olukordades.

4. Hoolitse

Kui tahame olla ettevaatlik, kui me hüvasti jätame, võime kasutada väljendit “hoolitseda”, mis tähendab, et “hoolitsege”. See on armastav viis hüvasti jätta.

5. Hüvasti

Ametlikum viis öelda inglise keeles “hüvasti” kasutab sõna “hüvasti”. Seda väljendit kasutatakse kõige sagedamini tõsisemates või professionaalsetes olukordades.

6. Ilusat päeva

Üks viis hüvasti jätta hea päeva soovimine on väljendi “ilusat päeva” kasutamine. See on viisakas ja sõbralik viis hüvasti jätta.

7. Näeme varsti

Kui tahame avaldada soovi varsti uuesti kohtuda, võime öelda “näeme varsti”, mis tähendab “näeme varsti”. See on optimistlik viis hüvasti jätta.

8. Bye-bye

Mitteametlikum ja pingevabam viis öelda inglise keeles “bye” kasutab väljendit “bye-poiss”. See on võimalus, mida tavaliselt kasutatakse laste seas.

Inglise keeles on palju muid võimalusi öelda “hüvasti”, kuid need on ühed kõige levinumad. Ärge unustage kohandada, kuidas hüvasti jätta vastavalt olukorra kontekstile ja formaalsusele.

Scroll to Top