Kuidas kosmoemi arendada

Kuidas arendada kosmoem

Cosmoem on legendaarne seitsmenda põlvkonna Pokémon, tutvustatud Pokémon Sun and Moon Games. See on tuntud oma omapärase vormi ja ainulaadse arengu poolest. Selles artiklis uurime, kuidas arendada kosmoemi ja avada kogu selle potentsiaal.

Mis on kosmoem?

Cosmoem on psüühiline Pokémon ja sellel puudub otsene areng. See on legendaarse Solgaleo (Pokémon Sun) või Lunala (Pokémon Moon) eelnevalt sisestatud vorm. Kosmoemi iseloomustab tähe välimus ja tohutu kaitse.

Kuidas kosmoemi arendada?

Kosmoemi arendamiseks vajate spetsiaalset kivi nimega “N-solarizer” (Pokémon Sun) või “N-Lunarizer” (Pokémon Moon). Neid kive saab mängu põhiajaloos, konkreetsetes kohtades.

Pärast teie mängule vastava kivi hankimist järgige kosmoemi arendamiseks allolevaid samme:

  • Veenduge, et Cosmoem oleks oma lahingumeeskonnas;
  • Avage peamenüü ja valige suvand “üksused”;
  • Leidke seljakotis kivi “N-solarisaator” või “n-Lunarizer”;
  • Valige suvand “Kasuta” ja valige sihtmärgina kosmoem;
  • Pärast kivi kasutamist areneb kosmoem Solgaleo (Pokémon Sun) või Lunalaks (Pokémon Moon).
  • Oluline on märkida, et kosmoemi areng on püsiv ja seda ei saa ümber pöörata. Nii et enne kivi kasutamist olge kindlasti valmis oma kosmoemi arendama.

    Solgaleo või Lunala

    potentsiaali avamine

    Pärast kosmoemi arenemist on teie meeskonnas võimas Solgaleo või Lunala. Neil legendaarsel Pokémonil on ainulaadsed oskused ja muljetavaldav statistika.

    Solgaleo või Lunala potentsiaali maksimeerimiseks kaaluge nende raputamist lahingutes, õpetades neile võimsaid liikumisi ja kasutades strateegilisi esemeid. Samuti saate uurida erinevaid lahinguvorme, näiteks veebipõhiseid lahinguid või lahinguid teiste treenerite vastu.

    Pidage meeles, et igal Pokémonil on oma omadused ja lahingustrateegiad. Proovige erinevaid liikumiste ja esemete kombinatsioone, et teada saada parim viis oma Solgaleo või Lunala kasutamiseks.

    Järeldus

    Cosmoemi evolutsioon Solgaleo või Lunalasse on Pokémoni treenerite jaoks põnev aeg. Nendel legendaarsel on hämmastavad jõud ja need võivad olla nende teekonna võtmepalad. Järgige selle artikli juhiseid, et arendada oma kosmoem ja avada kogu oma potentsiaal. Õnn teie seiklustele!

    Scroll to Top