Kuidas puhastada PVC loendit

Kuidas puhastada PVC loendit

Kui teie kodus või kontoris on PVC jõud, siis teate, et see võib aja jooksul koguda tolmu, mustust ja isegi plekke. Seetõttu on oluline teada, kuidas selle materjali õiget puhastamist teha, tagades selle vastupidavuse ja laitmatu välimuse. Selles artiklis näitame teile samm -sammult PVC -lifti tõhusaks puhastamiseks ja kahjustamata.

1. samm: ettevalmistamine

Enne PVC -lifti puhastamist on oluline keskkonda valmistada. Veenduge, et puuduvad läheduses olevad objektid ega mööblit, mis võib protsessi häirida. Kaitske ka põrandat plasti või ajalehega, et vältida veepritse või puhastustooteid.

2. samm: pulbri eemaldamine

Esimene samm on eemaldada kogunenud pulber PVC -liin. Selle eemaldamiseks kasutage sõitu ja pehmet räbalat või pehme riiet. Mööduge kohut või riiet pehmelt üle väikese jõu pinna, tagades, et kõik alad on saavutatud.

3. samm: vee ja neutraalse pesuvahendi puhastamine

Pärast tolmu eemaldamist on aeg teha kõige sügavam puhastamine. Segage sooja vesi neutraalse pesuvahendiga ämbrisse või anumasse. Lahuses niisutamiseks kasutage pehme käsna või puhta lapiga ja edastage seejärel õrnalt PVC joon.

Vältige abrasiivsete puhastusvahendite kasutamist, näiteks pleegitajat või tugevaid kemikaale, kuna need võivad tugevust kahjustada. Neutraalne puhastusvahend on piisav mustuse ja heledate laikude eemaldamiseks.

4. samm: loputus

Pärast veega puhastamist ja neutraalse pesuvahendiga on oluline seebijääki eemaldada PVC joon hästi. Selle loputamiseks kasutage ainult veega niisutatud puhast lappi. Andke riide õrnalt üle kogu voodri pinna, tagades, et need pole seebijäägid.

5. samm: kuivatamine

Pärast loputamist laske PVC linkeril loomulikult kuivada. Vältige föönide kasutamist või materjali paljastamist päikese käes, kuna see võib kahjustada. Laske väikesel jõudul enne selle asendamist täielikult kuivada.

täiendavad näpunäited

– Kui PVC jõud on liiga määrdunud või püsivate laikudega, saate puhastamiseks kasutada valge äädikaga sooja veelahust. Ääduses on desinfitseerimisomadusi ja see aitab eemaldada raskemaid plekke.

– Vältige töötlemata pintslite või käsnade kasutamist, kuna need võivad PVC-nimekirja kriimustada.

– puhastage PVC-loendit regulaarselt, vähemalt kord kuus, et vältida mustuse ja plekkide kogunemist.

– kui PVC jõud on kahjustatud või väga kulunud, kaaluge selle asendamist uuega, et tagada keskkonna esteetika ja funktsionaalsus.

Neid näpunäiteid järgides saate oma PVC -lifti hoida puhta ja konserveerunud palju kauem. Pidage meeles, et materjali kahjustamise vältimiseks kasutage alati õigeid tooteid ja tehnikaid. Väikese hoolduse ja hooldusega on teie PVC vooder alati ilus ja näeb jälle välja.

Scroll to Top