Kuidas augustamist steriliseerida

Kuidas augustamist steriliseerida

Kui teil on augustamine või mõtlete seda teha, on oluline teada, kuidas seda õigesti steriliseerida. Nakkuste ennetamiseks ja naha tervise tagamiseks on oluline korralik steriliseerimine. Selles artiklis näitame samm -sammult, kuidas augustamist ohutult steriliseerida.

1. samm: pese oma käed

Esimene samm augustamise steriliseerimiseks on käed seebi ja veega põhjalikult pesta. Hõõruge kindlasti kõik käte osad, sealhulgas küüned vähemalt 20 sekundit. See aitab eemaldada kõik mustuse või bakterid, mis võivad esineda.

2. samm: puhastage augustamine

Kasutage augustamise puhastamiseks soolalahust. Spetsiaalsete kaupluste augustamiseks saate osta soolalahendust või teha kodus oma. Koduse soolalahuse valmistamiseks segage 1/4 tl soola 250 ml soojas vees. Kastke puuvillane pall lahusesse ja kandke augustamiseks, tehes pehmeid liigutusi, et eemaldada mustus või koor.

3. samm: steriliseerige materjalid

Oluline on steriliseerida kõik materjalid, mis võtavad läbi augustamisega. See hõlmab nõelu, pintsette, ehteid ja muid kasutatavaid esemeid. Saate neid materjale steriliseerida vähemalt 10 minutit vette keetmisel või augustamiseks steriliseerijat.

4. samm: kandke ühekordselt kasutatavaid kindaid

Enne augustamise puudutamist veenduge, et kannate ühekordselt kasutatavaid kindaid. See aitab vältida kätes sisalduvate bakterite saastumist.

5. samm: pange augustamine

Pärast kõigi eelmiste sammude järgimist on aeg augustamine panna. Enne augustamise sisestamist veenduge, et ehted oleksid puhtad ja steriliseeritud. Olge ettevaatlik, et mitte puudutada ehteid alasti kätega.

6. samm: sellele järgnev hooldus

Pärast augustamise asetamist on infektsioonide vältimiseks oluline selle eest hästi hoolitseda. Peske augustamine iga päev soolalahusega ja vältige seda määrdunud kätega. Vältige ka kemikaalide, näiteks alkoholi või vesinikperoksiidi kasutamist, kuna need võivad nahka ärritada.

Pidage meeles, et igal augustamisel on oma hooldussoovitused, seetõttu on oluline järgida protseduuri täitnud professionaali juhiseid. Kui märkate nakkuse märke, näiteks punetus, turse või sekretsioon, pöörduge kohe arsti poole.

Neid näpunäiteid järgides saate oma augustamise õigesti steriliseerida ja tagada naha tervise. Pidage meeles, et enne augustamise tegemist otsige protseduuri läbiviimiseks ja kõigile oma küsimustele vastamiseks alati kvalifitseeritud spetsialist.

Scroll to Top