Kuidas pulssi purustada

Kuidas impulsi

Pulsi purustamine võib olla mõne inimese jaoks tavaline tava, kuid selle liikumise tegemisel on oluline olla ettevaatlik. Räägime selles artiklis, kuidas pulssi ohutult purustada ning selle praktika võimalikke eeliseid ja riske.

impulsi pragunemise eelised

Mõned inimesed teatavad, et tunnevad kergendust ja lõõgastumist, randme purustamisega. See võib tekkida kõõluste ja sidemete venitamise tõttu, mis võib olla pinges liigse kasutamise või korduvate liikumiste tõttu. Samuti võib randme purustamine aidata vabastada vuukidesse kogunevaid gaase.

impulsi pragunemise riskid

Vaatamata võimalikele eelistele võib pulsi pragunemine olla ka risk. Uppunud liikumine võib põhjustada kõõluse, ligamenti või kõhre vigastusi. Lisaks võib impulsi pragunemine sageli põhjustada liigese pikaajalist nõrgenemist.

Kuidas pulssi õigesti purustada

Kui soovite oma randme purustada, on oluline seda ohutult teha. Järgige allolevaid samme:

  • sirutage käsi ja hoidke peopesa ülespoole.
  • Teisest küljest hoidke oma kätt randme poolt sirutatud.
  • Pange tähelepanelikult kerge surve alla, voltides randme tagasi.
  • Võite tunda või kuulda klõpsatust. Kui see juhtub, on oluline mitte liikumist enam sundida.
  • Pidage meeles, et pulsi pragunemine ei ole tervishoiutöötajate soovitatud tava. Kui tunnete liigestes valu või ebamugavust, on oluline nõuetekohaseks hindamiseks oluline pöörduda arstiabi või füsioterapeudi poole.

    Järeldus

    Pulsi krambistamine võib tuua ajutist leevendust, kuid sellel on ka riskid. Selle liikumise läbiviimisel on oluline olla ettevaatlik ja vajadusel meditsiiniliste nõuannete otsimisel. Pidage meeles, et teie liigeste tervis on teie üldise heaolu jaoks kriitilise tähtsusega.

    Loodame, et see artikkel on selgitanud teie kahtlusi, kuidas pulssi purustada. Kui teil on rohkem küsimusi või soovite sellest rohkem teada saada, vaadake allpool olevaid täiendavaid allikaid ja funktsioone.

    allikad:

    Scroll to Top