Kuidas on Bolsonaro tervis

Kuidas on Bolsonaro tervis?

7. juulil 2021 , lubati president Jair Bolsonaro Brasilia relvajõudude haiglasse pärast tugeva kõhuvalu tekkimist. Pärast uurimist leiti soolestiku obstruktsioon ja president pidi läbima erakorralise operatsiooni.

Samal päeval tehtud operatsioon kestab umbes 2 tundi ja seda pidas vastutav meditsiinimeeskond edukaks. Protseduuri ajal eemaldati osa peensoolest.

Tervise taastumine ja praegune seisund

Pärast operatsiooni viidi Bolsonaro intensiivravi osakonda (ICU) ja hiljem ühisesse tuppa. Haigla avaldatud meditsiiniliste aruannete kohaselt esitas president rahuldava arengu ja ilma tüsistusteta.

11. juulil vabastati Bolsonaro ja läks Alvorada paleesse, kus tema taastumisprotsess jätkub. Meditsiinimeeskonna sõnul peaks president järgima piiratud dieeti ja tegema regulaarset meditsiinilist jälgimist.

naasmine presidenditegevuste juurde

Puudub täpne prognoos selle kohta, millal Bolsonaro võib oma täieliku presidenditegevuse juurde naasta. Asepresident Hamilton Mourão on aga taastumisperioodil vahetunnistusele jäänud.

Oluline on märkida, et iga inimese tervis, sealhulgas president, on delikaatne teema, mis nõuab hooldust ja austust. Pädevad organid peaksid ametlikult avalikustama Bolsonaro terviseteabe ja austama ühiskond.

  • Allikad:
  • Loodame, et presidendi taastumine on kiire ja täielik, soovides talle tervist ja heaolu.

    Scroll to Top