Kuidas sa igatsed sind

Kuidas kirjutada igatsust

Sõna “igatsus” on üks tuntumaid ja kasutatud portugali keeles. Ta väljendab nostalgiatunnet, midagi või kedagi, kes on kauge. Kuid kas teate, kuidas seda sõna õigesti kirjutada? Selles artiklis uurime erinevaid igatsuse kirjutamise viise ja kuidas seda erinevates kontekstides kasutada.

Õiged viisid igatsuse kirjutamiseks

Sõna “igatsus” on kirjutatud “s” ja mitte “z” -ga. Paljudel inimestel on küsimusi õige õigekirja kohta, kuid õige vorm on “S”. Seetõttu vältige “igatsuse” kirjutamist kui “Z” kui “Salute”.

Lisaks pole sõnal “igatsus” aktsenti. Paljud inimesed kipuvad tähesse “A” ägeda aktsendi panema, kuid see on vale. Õige vorm on “igatsus”, mitte aktsent.

Kuidas kasutada sõna “igatsus”

Sõna “igatsus” saab kasutada erineval viisil ja erinevates kontekstides. Seda saab kasutada selleks, et väljendada kellegi või millegi kauget, näiteks “ma igatsen oma peret” või “ma igatsen oma lapsepõlve”.

Samuti on tavaline kasutada sõna “igatsus”, et väljendada juhtunud midagi, näiteks “ma igatsen kooli päevi” või “ma igatsen suvepuhkust”.

Lisaks saab sõna “igatsus” kasutada selleks, et väljendada midagi, mida pole veel juhtunud, näiteks “Ma igatsen tulevikku” või “ma igatsen seda, mida ma pole veel elanud”.

väljendid sõnaga “igatsus”

Lisaks sõna “igatsus” otsesele kasutamisele on ka mitu väljendit, mis kasutavad seda sõna erinevate tunnete väljendamiseks. Mõned neist väljenditest hõlmavad:

  • Kill
  • Tihe igatsus
  • tervis on tehtud
  • Igatsus, mis ei sobi rindkerega
  • Neid väljendeid kasutatakse igatsuse tunde intensiivistamiseks ja millegi või kellegi veelgi suurema puudumise väljendamiseks.

    Järeldus

    Sõna “igatsus” on Portugali keele üks ilusamaid ja keerukamaid. Hea suhtlemiseks on hädavajalik teadmine, kuidas seda õigesti kirjutada ja seda korralikult kasutada erinevates kontekstides. Loodan, et see artikkel on selgitanud teie kahtlusi, kuidas kirjutada “igatsus” ja kuidas seda oma vestlustes ja kirjutistes kasutada.

    Scroll to Top