kuidas FIFA 22

Kuidas lüüa FIFA 22

FIFA 22 on üks populaarsemaid jalgpallimänge maailmas ja üks olulisemaid oskusi, mis mängus silma paista, on tilkumine. Selles ajaveebis õpetame teile mõnda tehnikat ja näpunäiteid, mida FIFA 22 -aastaselt trummeldada ja vastased maha jätta.

dribble tehnikad

FIFA 22 -s saate kaitsjate segi ajada ja eesmärkide võimaluste loomiseks kasutada mitmeid dribble -tehnikaid. Siin on mõned kõige tõhusamad:

kiiruse sissejuhatamine

Üks parimaid viise FIFA 22 -s trummeldamiseks on kasutada oma mängija kiirust oma eeliseks. Kaitsja poole joostes saate suuna muutmiseks kasutada kiireid ja lühikesi liigutusi ja jätta kaitsja maha. Kiirete liikumiste kontrollimiseks kasutage vasakpoolset analoogi ja parema analoogi.

keha dribble

Keha trummerdamine on tõhus tehnika kaitsjate petmiseks. Kaitsjale lähenedes kasutage vasakpoolset analoogi, et muuta suunda kiireks ja muuta kaitsja tasakaalust väljas. Seejärel kiirendage eesmärgi poole.

oskuste dribble

FIFA 22 -l on mitmesuguseid oskuste liikumisi, mida saate kasutada pooldajatest kõrvalehoidmiseks. Mõned kõige tõhusamad liikumised hõlmavad “Elastico”, “Stribble võlts” ja “McGeady Spin”. Harjutage neid liikumisi treeningrežiimis, et parandada oma driblioskusi.

näpunäited FIFA 22

trummeldamiseks

Lisaks dribingi tehnikatele on siin lisaks lisanärme, mis aitavad teil FIFA -s 22:

  • Tutvuge mängijate atribuutidega: igal mängijal on erinevad trummi-, kiiruse- ja paindlikkuse atribuudid. Teage oma mängijate oskusi, et teada saada, millised liikumised on kõige tõhusamad.
  • Kasutage kuuli kaitset: Vajutage kuuli kaitse nuppu (L2/LT), et säilitada valdust ja vältida kaitsjaid seda röövimast.
  • Jälgige kaitsjate positsioneerimist: hoidke kaitsjate positsioneerimist, et tuvastada tühjad ruumid ja trummeldamisvõimalused.
  • Harjutamine treeningrežiimis: Kasutage treeningrežiimi, et parandada oma dribble -oskusi ja tutvuda oskuste liigutustega.
  • Järeldus

    FIFA 22 -s võib olla keeruline valdamisvõime, kuid praktika ja teadmistega õigete tehnikate kohta võite saada dribble -eksperdiks. Kasutage selles ajaveebis nimetatud tehnikaid ja näpunäiteid, et parandada oma dribble’i oskusi ja eristuda mängus. Nautige FIFA 22 mängimist!

    Scroll to Top